TAJNA PRINCEZE: Dajana je želela da se uda za Hasnat Kana

Pred pogibiju

TAJNA PRINCEZE: Dajana je želela da se uda za Hasnat Kana

Pop kultura -
Nekadašnja princezina prijateljica Jerima Kan pričala je o velikoj ljubavi Dajane i pakistanskog kariodiohirurga Hasnat Kana

Iako je princeza Dajana poginula pre 16 godina, njen život je i dalje mnogima intrigantan. U intervjuu za časopis "Vanity Fair", nekadašnja princezina prijateljica Jerima Kan pričala je o velikoj ljubavi Dajane i pakistanskog kariodiohirurga Hasnat Kana.

"Princeza Dajana je bila ludo zaljubljena u Hasnat Kana, pakistanskog kardiohirurga sa kojim je bila u vezi neposredno pred tragičnu pogibiju i želela je da se uda za njega", otkrila je Jerima Kan, drugarica princeze Dajane.

Ljubav princeze i kardiohirurga pratili su veliki problemi jer su se njihove porodice protivile tom braku. Kan je u razgovoru sa policijom nakon princezine pogibije izjavio kako je njihova svadba bila suluda ideja, ali jedini način na koji bi oni mogli da imaju miran brak je u Pakistanu.

Nakon što je Dajana uvidela da je Kan prestrašen idejom braka, odjednom su joj se iluzije o njihovoj vezi srušile. Tada je upoznala Dodia Al Fajeda, sa kojim je počela novu vezu i koji je bio u automobilu sa njom kada je poginula u Parizu.

"Hasnat Kan joj je obećao prsten jednog dana", rekla je Rosa Monkton, bivša direktorka "Tifanija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track