Dragan Mićanović na jednoj nozi snimio film!

Glumac se namučio

Dragan Mićanović na jednoj nozi snimio film!

Pop kultura -
Draganu je pukao mišić. Vratila mu se stara povreda. Bio je baš požrtvovan, nije ni pomislio da nas napusti, otkriva reditelj Todorović

Glumac Dragan Mićanović odradio je ceo film „Mamula“ sa nogom u gipsu.On se povredio na samom početku snimanja, ali nije želeo da ostavi ekipu na cedilu. Naša saznanja potvrdio je reditelj prvog srpskog horora, Milan Todorović. Ovo ostvarenje snimljeno je za samo 16 dana u Crnoj Gori.- Draganu je pukao mišić. Vratila mu se stara povreda. Bio je baš požtvovan. Radio je stvari koje nisam od njega tražio. Želeo da nastavi snimanje, a o odustajanju nije ni pomišljao - kaže Todorović.Glumca je u scenama trčanja i plivanja zamenilo nekoliko statista, a u jednoj i sam reditelj.- Mićanović je na kraju snimanja izjavio da je konačno imao uslove kao u Holivudu. On je snimio samo krupne kadrove, a ostalo su radili dubleri - objašnjava Milan, koji trenutno priprema nastavak filma „Zona mrtvih“.

Za Dragana Mićanovića angažman u „Mamuli“, uloga Bogdana i snimanje s Frankom Nerom bili su velika avantura. Kako saznajemo, sliku s nogom u gipsu čuva u mobilnom telefonu. Glumac je ovoga puta ostao nedostupan za komentar, a na projekciji filma u Herceg Novom imao je samo reči hvale za celokupnu ekipu:Prvi put u karijeri radio sam horor. Zaista sam uživao, bez obzira na povredu tokom snimanja. Lokacije filma bile su predivne i činile su da snimamo sa lakoćom - rekao je Mićanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track