NI KIM NI KAJLI: 8 od 10 najpopularnijih fotki na Instagramu ove godine objavila je OVA  lepotica!
Foto: Profimedia

DOMINACIJA

NI KIM NI KAJLI: 8 od 10 najpopularnijih fotki na Instagramu ove godine objavila je OVA lepotica!

Pop kultura -

Verovali ili ne, najveći broj fotografija s najviše lajkova na ovoj društvenoj mreži objavila je jedna svetski poznata lepotica - i to ona koja vam sigurno ne padne na pamet čim čujete reč "Instagram".

Dok Kim Kardašijan objavljuje fotografije za koje pozira "kao od majke rođena", mnoge svetske zvezde se obrukaju neuspelim obradama fotografija, a pojedine glumice, pevačice i starlete se hvale svojim luksuznim načinom života, jedan krajnje običan profil na Instagramu privlači najviše pažnje, piše Story.rs.Da vam izveštačenost i golotinja nisu neophodni da biste izazvali sipatije ljudi najbolje pokazuje činjenica da čak osam od 10 fotografija na Instagramu pripada - Seleni Gomez!Mlada pevačica i glumica koja ima 103 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži prošle godine je objavila album "Revival" i privukla mnogo pažnje.

Njen album bio je na prvom mestu popularne Bilbordove top-liste, imala je čak četiri hit singla, a posebnu pažnju privukla je fotografijama koje je objavljivala na Instagramu.

Lepa Selena je jedan od najčešće navođenih idola mlađe populacije, a simpatije mladih osvojila je, između ostalog, svojom iskrenošću.

Ona je otvoreno govorila o borbi s depresijom i lupusom, kao i o tome da je i ona ponekad nesigurna kada je reč o fizičkom izgledu.

Selena je, takođe, imala javni okršaj sa svojim bivšim dečkom Džastinom Biberom, kojem je skrenula pažnju na to da ne treba da se ljuti na javnost jer mu "kopa" po životu ako već otvoreno pokazuje svoju intimu svetu.

Neke od fotografija kojima je Selena osvojila Instagram nastale su tokom njene svakodnevnice, ali nije malo ni onih koje su snimljene na koncertima.

S obzirom na to koliko je atraktivna, Selenino lice često krasi naslovnice popularnih magazina, pa se tako i jedna od njih našla na ovoj listi.

Pored ovih osam fotografija, na listi 10 najpopularnijih našle su se i dve fotografije Kristijana Ronalda nastale nakon što je reprezentacija Portugalije osvojila Evropsko prvenstvo.Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:ONA JE NjEN NAJVEĆI PONOS: Tamara Dragičević objavila prvu fotografiju ćerkice Staše (FOTO)SKROMNA I SKRIVENA OD OČIJU JAVNOSTI: Evo kako sada izgleda ćerka Vlada Divca (FOTO)BRED PIT IZJAVOM O ANĐELINI ZAPALIO HOLIVUD: Koja dobra majka bi to radila svojoj deci?ULEPŠAĆE VAM DAN: Ovako sin Anđelke Prpić objašnjava šta je Instagram! (VIDEO)Kim Kardašijan se vratila na Instagram, ali fanovi se uopšte nisu obradovali tome: Ništa nije promenilo! (+18)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track