(VIDEO) SUPERMODEL GRCALA U SUZAMA: J.bi se Bil Kozbi, čudovište!

Pukla pred kamerama

(VIDEO) SUPERMODEL GRCALA U SUZAMA: J.bi se Bil Kozbi, čudovište!

Pop kultura -
Dženis Dikinson je rekla da je bila mlada i naivna, ali i da je bila vrlo srećna zbog poziva koji joj je uputio Bil i ponudio joj posao u Kozbi šou pre nego što je silovao

Dženis Dikinson (59), pošto je nedavno optužila Bila Kozbija (77) da je seksualno zlostavljao, odlučila je sve to da ponovi u intervjuu uživo za CNN.

Supermodel je, kao i prvi put, u detalje opisala kako je slavni komičar silovao pre više od 30 godina na jezeru Taho u svojoj kući. Dok ju je voditeljka smirivala, u suzama je objasnila kako je Bilov poziv na druženje prihvatila jer je mislila da će joj to pomoći u karijeri.

Ponovila je detalje koje je ispričala i nekoliko dana ranije. Tvrdi da ju je Bil ponudio čašom crvenog vina iako je znao da je u to vreme završila s lečenjem od alkoholizma. U isto vreme ju je i drogirao. Mislila je da joj je dao tabletu za menstrualne grčeve, a probudila se u bolovima i prekrivena spermom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako je izjavila, nikad nije ni pomislila da bi Bil mogao da bude takvo čudovište. Verovala mu je na reč jer je bio oženjen čovek. Kaže da se sve dogodilo 1982. godine i da od tada nije ista osoba.

http://www.youtube.com/watch?v=j3BgOnEiibM

"Je.i se Bil, čudovište jedno. Svi znamo da on neće snositi nikakvu odgovornost za ono što je učinio", rekla je Dženis. Dodala je da zna da je bila mlada i naivna, ali i da je bila vrlo srećna zbog poziva koji joj je uputio Bil i ponudio joj posao u "Kozbi šou" pre nego što ju je silovao.

Kad je Dikinsonova prvi put progovorila, advokati Bila Kozbija tvrdili su da je sve laž. Kao dokaz spomenuli su njenu autobiografiju iz 2002. godine u kojoj je samo navela da je odbila da spava s Kozbijem.

Podsetimo, 13 žena tužilo je Kozbija za silovanje 2004., ali nakon dve godine u tajnosti su se dogovorile za odštetu. Od ove godine usledio je niz optužbi protiv glumca.

http://www.youtube.com/watch?v=pZk7rxmvhvY

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track