Pretnje smrću pevačici grupe Garbidž
Foto: AFP

Pretnje smrću pevačici grupe Garbidž

Stil -
Nepoznata osoba na Tviteru tvrdi u svojim porukama da je riđokosa pevačica telepata i čitač misli i da vara svog muža...

NJUJORK - Pevačici američkog benda "Garbidž" (Garbage) Širli Menson nepoznata osoba je putem društvene mreže Tviter uputila brojne pretnje smrću, a policija traga za nepoznatim korisnikom, prenose britanski mediji. Mensonova se našla na udaru Tviter progonitelja, čije su uvredljive poruke ubrzo prerasle u pretnje smrću, a morala je i da angažuje policiju u Los Anđelesu kada su pretnje postale ozbiljnije.

Osoba na Tviteru tvrdi u svojim porukama da je riđokosa pevačica telepata i čitač misli i da vara svog muža. Osoba pod nadimkom "Gunn2urhead" ("Pištolj uperen u tvoju glavu") pisala je poruke poput toga da će ubiti "ili sebe, ili Širli", a druga poruka je glasila - ""ubiću te kučko"". Mensonova je smatrala da nije reč o šali i kontaktirala je policiju koja traga za licem koje se krije iza tog korisničkog imena.

Grupa ""Garbage"" je nastala 1994. godine, a objavili su albume ""Garbage"", ""Version 2.0"", a posledni peti studijski album pod nazivom ""Not Your Kind of People"" izašao je u maju ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track