Psaj se izvinio zbog anti-američkih pesama

Psaj se izvinio zbog anti-američkih pesama

Stil -
Američka štampa otkrila da je pevač planetarnog hita "Gangnam Style" 2004. pevao pesme u kojima se poziva na ubijanje američkih vojnika

LOS ANĐELES - Južnokorejska muzička senzacija Psaj izvinio se američkoj javnosti zbog ranijih koncerata na kojima je pevao anti-američke pesme, prenose strani mediji.

Američka štampa otkrila je da je pevač planetarnog hita "Gangnam Style" 2004. pevao pesme u kojima se poziva na ubijanje američkih vojnika.

Psaj bi trebalo da se sutra pojavi na tradicionalnom TV koncertu povodom božićnih praznika, "Božić u Vašingtonu", kojem će prisustvovati i američki predsednik Barak Obama sa porodicom.

Južnokorejska zvezda, čiji se video snimak na JuTjubu (YouTube) bliži milijardi pregleda, uputio je izvinjenje Amerikancima, objasnivši da se radilo o "duboko emotivnoj reakciji" na rat u Iraku koja je bila "deo opšeg antiratnog osećanja u svetu".

"Uvek ću žaliti zbog bola koji sam naneo tim rečima", istakao je Psaj, dodajući da je bio počastvovan što je u prethodnim mesecima imao priliku da nastupi pred američkim vojnicima.

"Nadam se da će oni i svi Amerikanci prihvatiti moje izvinjenje", naveo je pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track