Savršen poklon za novi stan

Savršen poklon za novi stan

Stil -
Useljenje je pravi povod da one koji su nedavno promenili dom obradujete lepim i veoma korisnim darovima

Red se mora ispoštovati.Poklone za dom svi vole i veoma im se raduju. Ako su oni izabrani sa stilom i prema afinitetima onih koji u njemu žive, dugo će imati svoje mesto u stanu ili kući i radovaće one kojima su od srca namenjeni.

PosteljinaBudući da je posteljina jedna od onih stvari kojih nikad u domu nemamo dovoljno, sa ovakvim izborom nema greške. Svi koji vole promene u spavaćoj sobi veoma će se obradovati još jednom novom paketu posteljine ili jastučića u jarkoj boji ili s nekim zanimljivim dezenom.

Vaze i detaljiUkrasne vaze i posudice samo su neki od detalja za dom kojima je teško odoleti. Ako je njihov dizajn neobičan i drugačiji, onda su oni zaista pravi izbor za poklon, na koji nećete morati da potrošite mnogo novca.

LampaLampa je uvek dobar izbor za poklon, a ako enterijer unapred poznajete, onda je njen izbor još jednostavniji. Rustična, moderna, stona ili podna - ona će svakako imati svoju namenu i u novom ambijentu biće veoma lep detalj.

SatNeobičan dizajn modernih satova čini ih zanimljivim poklonom. Oni su neophodni svakom domu i s njima stoga ne možete pogrešiti. Ali vodite računa o boji, obliku i veličini, pošto bi sat, kao i ostali detalji, trebalo da se uklopi u stil koji se u domu želi postići.

SlikaSlika je jedan od omiljenih poklona onima koji cene umetnost i znaju kakva je vrednost slike i u pitanju je u svakom slučaju poklon sa stilom. Ali pre nego što je kupite, saznajte kakvom slikarskom stilu oni kojima je poklanjate naginju kako ne bi završila iza nekog ormana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track