Neka vam kuća odiše toplinom i udobnošću

Saveti za preuređenje doma

Neka vam kuća odiše toplinom i udobnošću

Stil -
Fotografije, nezaobilazne sveće različitih boja, kao i umetnička dela daće vašim prostorijama posebnu draž

Najpoznatiji svetski dizajneri enterijera na svojim blogovima otkrili su kako treba ukrasiti dom i učiniti ga radosnim mestom za sebe i najmilije.

Fotografije

Iskoristite porodične fotografije da ukrasite spavaće i dnevnu sobu. To može da bude i fotografija vašeg psa, a posebnu draž vašem domu daće one koje za vas imaju posebno značenje. Uvek možete da izaberete različite ramove i dobro ih uklopite.

Sveće

Mnogim ljudima sveće pružaju intenzivan osećaj topline, pogotovo ako se veliki broj njih upali u večernjim satima i rasporedi po celoj prostoriji. Naročito dobro izgledaju na prozoru. Inače, ne moraju da budu mirisne jer je prava čarolija u treperenju svetla i njihovom umirujućem sjaju.

Biljke

Biljke su ono što svaki dom osveži i učini srećnijim mestom. Savet je da se unese nekoliko malih biljaka koje cvetaju, ali ne previše. Blogeri tvrde da im biljke izmame osmeh uvek kad dođu kući posle napornog radnog dana.Prijatna tišinaPosebnu čar svakom domu daju male, tihe prostorije, koje su pomalo izolovane. U njima svaki član porodice može na miru da uživa i opusti se, a ako se urede po ličnom ukusu, postaju pravi mali rajevi na zemlji.

Umetnička dela

Stilistkinja enterijera Marni Kac istakla je da je uvek okružena umetničkim slikama, i to u svakoj prostoriji, uključujući i kupatilo.- Kad podignem pogled s računara ili zamornog posla, uvek postoji slika koja me opusti i razveseli. Neki komadi me čine srećnom jer jednostavno volim kako izgledaju, a drugi me podsećaju na lep godišnji odmor ili člana porodice od kog sam ga nasledila - rekla je Marni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track