ROMANTIKA NA DRUŠTVENOJ MREŽI: Ovi parovi su se zaljubili na Instagramu
Foto: Instagram

Ljubavne priče

ROMANTIKA NA DRUŠTVENOJ MREŽI: Ovi parovi su se zaljubili na Instagramu

Tech -
Zato što se Instagram bazira na fotografijama, vrlo je lako upoznati nekog pre nego što ga vidite uživo

Nalaženje ljubavi na inernetu nije ništa novo, jer danas postoji na hiljade sajtova za upoznavanje. Ali, ljubav možete naći i na mestima gde je najmanje očekujete, recimo na vašoj omiljenoj društvenoj mreži.

Zato što se Instagram bazira na fotografijama, vrlo je lako upoznati nekog pre nego što ga vidite uživo. Ove tri ljubavne priče zaista potvrđuju onu čuvenu: "slika govori više od hiljadu reči". Beula i Aleks: Upoznali sse preko takmičenja na Instagramu Kada je Beula, profesionalni fotograf, uključila nekoliko svojih fotografija u takmičenje na Instagramu, nikada nije očekivala da će da pobedi, niti da će upoznati ljubav svog života. Kada su je proglasili pobednicom, Beula je odmah dobila 200 novih pratilaca na ovoj društvenoj mreži, a jedan među njima je bio Aleks. Komentar koji je ostavio joj je privukao pažnju, te je otkrila da je i on fotograf. Poslala mu je mejl jer je htela da se informiše o njegovom radu, pa se to pretvorilo u dopisivanje, te je na kraju Aleks doleteo iz Kanade da upozna Beulu koja živi u Melburnu, na Floridi. "To je bila najlepša nedelja naših života. Zaljubili smo se do ušiju. Osećali smo se prijatno jedno sa drugim, bili smo iskreni, sve je delovalo savršeno. Ne mogu to da opišem rečima, iskreno", rekla je Beula.Ovaj par je održavao vezu na daljinu sve dok Aleks nije zaprosio Beulu kada ga je posetila u Kalgariju. Srećni par planira venčanje u novembru 2014. na Floridi i planiraju da osnuju zajednički fotografski biznis. Horne i Korint: Upoznali se preko "heštega" Horheova strast je postavljanje fotografija neba na Instagramu sa “heštegom” #sky. Kada je tražio ko još postavlja fotografije pod istim “heštegom” naišao je na divnu fotografiju koju je postavila Korint. On je otvorio njen profil i bio zaintrigiran njenim jedinstvenim imenom i prelepim fotografijama. Rešio je da joj pošalje poruku na društvenoj mreži “Kik”. Zbog njihovih godina i kilometara udaljenosti (on je imao 19 i živeo je u Merilendu, a ona 22 i živela je u jednom mestu u Kanadi), Horhe je hteo da igra na kartu prijateljstva. Ali, Korint je pomislila kako je on jako sladak. Ubrzo su počeli da razgovaraju svakog dana da su svakodnevno poželeli jedno drugom dobro jutro i laku noć. Posle meseci dopisivanja, shvatili su da su se zaljubili. Korint je prva Horheu izjavila ljubav, a on joj je odmah odogovorio kako i on nju mnogo voli, iako je nikad nije upoznao.

Počeli su da se zabavljaju u martu i započeli njihov “hešteg” pod imenom #chasingmiamor, u prevodu “jureći moju ljubav”. Šest meseci kasnije su se zvanično prvi put videli uživo. To im je, kako kažu, bio najlepši dan u životu, a trenutak kada su se prvi put zagrlili nikad neće zaboraviti.

I posle dve godine oni su i dalje zaljubljeni, iako su proveli sve ukupno 25 dana zajedno uživo, jer žive jako daleko jedno od drugog. "Pošto se ne viđamo često, svaki trenutak koji provedemo zajedno zabeležimo na fotografijama i video klipovima da bismo imali mnogo zajedničkih uspomena. Uvek ćemo ih deliti na Instagramu, jer nas je upravo on spojio", rekla je Korint. Robin i Metju: Upoznali su se preko komentara Kada je napravila svoj profil na Instagramu 2011, Robin je tražila interesantne ljude koje bi mogla da prati. Jedna Metova biciklistička fotografija joj je zapala za oko i ostavila mu je komentar. Zatim je on prokomentarisao jednu njenu fotografiju snega i spomenuo koliko mu nedostaje snežni Božić u Viskonsinu, gde je odrastao, a potom se odselio u Kaliforniju. Posle kraćeg dopisivanja, razmenili su mejlove. Počeli su da pričaju o životu, o detinjstvu, o adaptiranju na život u Kaliforniji. "Bio je tako divan i iskren. Osećala sam u njegovim rečenicama koliko je topla osoba. Odmah smo se pronašli i razumeli, mogla sam da se poistovetim sa svime što je rekao", otkrila je Robin.Posle godinu dana prijateljskog dopisivanja, Metju i Robin su razmenili telefon, a nekoliko meseci kasnije su se prvi put upoznali uživo."Nisam smela da ga pogledam u oči, uopšte ne preterujem! Jedno sat vremena nisam smela da ga pogledam u oči duže od dve sekunde. Bila sam jako stidljiva", rekla je Robin.

Ali, Robin je brzo prevazišla svoju stidljivost i posle godinu dana su se venčali. Čak su koristili Instagram da isplaniraju venčanje i preko ove društvene mreže našli su i fotografa i snimatelja. Sada žive zajedno u Kaliforniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track