20 super trikova na Fejsu i Instagramu zbog kojih ćete nam biti zahvalni

Saznajte

20 super trikova na Fejsu i Instagramu zbog kojih ćete nam biti zahvalni

Tech -
Pogledajte šta sve možete na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Foursquaru, Pinterestu

Mnoge društvene mreže od sada možete koristiti na novi i zanimljiviji način. Pogledajte šta sve možete na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Foursquaru, Pinterestu...

Fejsbuk- Možete da šerujete stvari samo sa jednom osobom koju izaberete.- U opciji News feed možete da izaberete čije postove želite da vidite na Fejsu.- Ukoliko ne želite da četujete sa nekim ljudima, napravite posebnu listu za ljude koji vam nisu preterano zanimljivi.- Pomoću pretrage "randos at...." možete da nađete kolege sa posla s kojima niste prijatelji.- Pomoću Pick&Zip aplikacije skinite sve slike sa Fejsa.

Instagram- Pomoću Statigrama izračunajte kada će vaše fotke imati najviše pregleda na Instagramu.- Ukoliko aktivirate "airplane mode" sve fotografije koje instagramirate će biti sačuvane na vašem telefonu, ali neće biti objavljene.- Pomoću aplikcije "Filter Fakers" ustanovite koji vaši prijatelji lažu da ne koriste filtere.

Pinterest- Možete postavljati fokte sa Fejsbuka na Pinterest.- Sada je moguće da imate više tajnih "tabli" na Pinterestu.- Označite neki tekst pre nego što ga pinujete i on će se pojaviti u boksiću sa opisom.

Linkedin- Na Linkedinu možete da napravite profesionalne biografije spremne za štampu.- Možete anonimno da gledate nečiji profil.- Ukoliko imate Linkedln aplikaciju možete anonimno da gledate tuđe profile, a da i dalje vidite ko gleda vaš.

Tviter- Možete saznati ko vas ne prati nazad na Tviteru.- Takođe možete saznati ko prati ili ne prati koga.- Možete da skinete sve tvitove koje ste ikad postavili.- Napravite listu za osobe čije tvitove ne želite da propustite.

Foursquare- Pomoću "search menu-a" možete da pronađete restorane u blizini koji imaju sakrivene stvari na meniju.- Takođe možete da nađete i wifi šifru kako biste imali pristup internetu u blizini.

(24sata.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track