Prvo kopipejst venčanje u Švedskoj
Foto: Kurir

Kopimis crkva

Prvo kopipejst venčanje u Švedskoj

Tech -
Rumun i Italijanaka sklopili brak poštivajući sveti Kopimis akt uz obećanje da će ostatak života proživeti zajedno i da će se pridržavati pravila i standarda delenja na internetu

STOKHOLM - Nedavno u Švedskoj održano je prvo venčanje vernika Kopimis crkve, kojoj su švedske vlasti odoborile rad.

Na javnoj sceni Rumun i Italijanaka sklopili su brak poštivajući sveti Kopimis akt uz koji su obećali da će ostatak života proživeti zajedno i da će se pridržavati svih pravila i standarda delenja na internetu.

“ Mi smo veoma srećini danas. Sva ljubav je u delenju. Bračni parovi dele sve jedni o drugima. Kao i svaki drugi brak, ovaj brak je vezan Kopimis pravilima. Crkva Kopimis omogućava da bračni par može svoju ljubav da podeli sa drugima, dok se onaj drugi ne ukrade. Najvažnije je da se kopirate sami. Nadam se da će te kopirati i neke DNK ćelije i time kreirati novo ljudsko biće, rekao je sveštenik Kopimis na sklapanju prvog crkvenog braka.

On je u nastavku svog govora rekao da budući bračni par mora da ljubav koju osećaju jedno prema drugome kao informacije da ih podele, i naglasio bitne reči iz hrišćanstva: Rađajte se i množite, umnožavjate se na zemlji parafrizirao je sveštenik Kopimis.Ko su Kopimisi

Osnivač crkve Kopimis u Švedskoj je Isak Gerson koji je uspeo posle dva uzaludna pokušaja da švedske vlasti u januaru priznaju novu religiju.

Ova crkva kao svete simbole smatra CTRL+ C i Ctrl +V , pa nije iznenađenje da se ova religija koja je nastala prvo u Sjedinjenim Američkim Državama širi jako brzo, a na tlu Evrope prvo se pojavila u Estoniji.

Svi sledbenici ove crkve veruju da je kopiranjei deljenje kao na internetu najlepša stvar na svetu.

Dok se ceo svet bori protiv piraterije, a kopiranje i delenje označava kao svetogrđe, za to vreme vernici ove crkve kopi i šer smatraju svetim delom.

http://www.youtube.com/watch?v=yYAiZ-L4gXg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track