(FOTO) Devojčicu (13) IZBACILI s turnira zbog IZAZOVNE HALJINE, nećete verovati šta je bio problem!

Šok

(FOTO) Devojčicu (13) IZBACILI s turnira zbog IZAZOVNE HALJINE, nećete verovati šta je bio problem!

Zanimljivosti -

Jedna 12-godišnja devojčica morala je da napusti šahovski turnir jer je njena haljina, prema mišljenju organizatora, bila prekratka i preizazovna.

"Majka joj je bila tamo i nije mogla da veruje djevojčica je mislila da je nešto pogriješila. Grozno je kako su se ponašali prema njoj, direktor turnira nije joj dao da se natječe", tvrdi njen trener Kaušal Kandhar, koji je i objavio fotografiju haljine koja je postala nepoželjna na nacionalnom prvenstvu.

"Pogledajte, zbog ovog je direktor turnira maltretirao devojčicu koja je prvak u svojoj regiji i koja je sa svojom majkom potrošila dosta novca kako bi došla na ovaj turnir i platila učešće", napisao je.

Dodao je da više od 20 godina igra šah u Maleziji i da nikad nije doživeo nešto slično."Ovo je neviđena sramota. Kasnije je jedan od sudija prišao devojčici i pokušao da se izvini, ali nije mogao da promeni odluku jer ju je donio direktor turnira. Majka devojčice dan kasnije nazvala ga je, a on se pravio blesav, ali je na kraju priznao da je to njegova odluka. Obećao je da će je pozvati da se vrati, ali to nije uradio", ispričao je Kandhar, koji će se obratiti i advokatu.

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track