ISPOVEST KUVARA O BLUDU NA JAHTAMA: Zaradio sam 28.000 evra za mesec dana, a svega sam se nagledao!
Foto: Profimedia

NE MOŽETE NI ZAMISLITI

ISPOVEST KUVARA O BLUDU NA JAHTAMA: Zaradio sam 28.000 evra za mesec dana, a svega sam se nagledao!

Zanimljivosti -

Osoblje na luksuznim jahtama svakodnevno doživljava scene koje mnogi ne mogu ni da zamisle.

Rad u posadi ili kao osoblje skupocenih jahti za bogataše najčešće je odlično plaćen posao, ali sa strogim klauzulama o poverljivosti, najčešće jer se na tim brodovima zaista može videti pravi blud i razvrat.

Ne radi se samo o serviranju kavijara i skupih koktela, naime, jedan anonimni član posade na takvim plovilima otkriva kako je jedan od zadataka koji je trebalo ispuniti bilo sakupljanje i pospremanje korišćenih seks-pomagala, poput vibratora, bičeva, dilda.

foto: Profimedia

"Dočekivali smo litvanske i ruske prostitutke, a obično su ih dovozili do jahte u pristaništima u floti skupocenih Mercedesa. Potom bi bogati klijenti odabrali tri žene za taj dan. Nakon nekog vremena vas više nije ni briga, radite svoj posao i za to dobijate odličnu platu, a da se na nešto pobunite, dobili biste otkaz i došao bi neko drugi, oni ne bi prestali to da rade", rekao je jedan od kuvara na jahtama, koji je želeo ostati anoniman zbog strogih uslova zapisanih u ugovoru o radu.

foto: Profimedia

Nije neuobičajeno, dodao je, načuti razne dogovore o prodaji ili nabavci droge, poput kokaina ili ekstazija, a tablete "vijagre" se na tim brodovima žvaću kao bombone. Na jahtama se, govori, ne ponašaju najgore njihovi vlasnici, već oni koji ih unajme na sedam ili dva dana i za to plaćaju više od pola miliona evra.

foto: Profimedia

"Sve vam se na tim jahtama svodi da se nabavi droga, osiguraju prostitutke te zlostavlja posada svojim zahtevima. No, uprkos svemu, ne mogu da se požalim jer sam samo prošlog leta zaradio više od 28.000 evra u napojnicama", rekao je kuvar.

foto: Profimedia

Osim zgodnih, slavnih i uglađenih muškaraca, ekskluzivne pratnje na jahtama, kako same sebe nazivaju, priznaju da spavaju i sa muškarcima koje smatraju krajnje odbojnima - starijima, debelima s manjkom higijenskih navika. No, sve to nekako prežive i važno im je da inkasiraju novac.

"Da se razumemo, ko bi uživao u takvom seksu? No, zarada od desetine hiljada evra za noć svakako ga čini ugodnijim. Budimo realni, taj sami čin obično traje oko pet minuta. Malo stenješ, uzdišeš, previjaš se, kažeš mu lepu reč, njemu to bude okidač i gotov je za pet minuta. Retko kada traje duže od toga", prepričala je česta posetiteljica jahti.

Kurir.rs/Alo, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ISKOPIRALI ITALIJANKOG MILIONERA: Staće vam srce kada vidite kako je Bojana Ristivojević zaplesala na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track