KAD VOZAČ JAHTI PROGOVORI: Bogati gosti na Jadranu ne pitaju za cenu! Traže žene za druženje, ali i...
Foto: Profimedia

ŽENE SU VAŽNE

KAD VOZAČ JAHTI PROGOVORI: Bogati gosti na Jadranu ne pitaju za cenu! Traže žene za druženje, ali i...

Zanimljivosti -

Jadran je top destinacija za brojne turiste, a zadnjih godina je primamljivo mesto i za one bogataše kojima ništa nije skupo, a takvi neretko za društvo biraju "kraljice noći".

Poslovni ljudi, menadžeri, umetnici, muzičari, inženjeri, doktori, sportisti tokom letnih ludih zabava žele i društvo devojaka koje pored svog društva naplaćuju i još ponešto. Mušterije ne pitaju za cenu, premda znaju kako je prostitucija u Hrvatskoj ilegalna, piše Slobodna Dalmacija.

"To im previše baš i ne smeta, pogotovo što su usmenim putem već doznali kako na Jadranu obitavaju prelepe žene, a dosta njih im je i dostupno za druženje, sve zahvaljujući šuškanju evrića", rekao je jedan skiper koji često upravo od gostiju ima ovakve zahteve.

"Traže od nas da im osiguramo zgodne devojke, cena ih previše ne brine, ali ispod sto evra teško će koja od prelepih devojaka i kročiti nogom na brod", nastavlja dalje skiper.

foto: Profimedia

U letnjim mesecima, najčešće u julu i avgustu, na obalu dolaze mlade devojke koje su spremne, osim noćnih izlazaka i druženja, pružiti i seksualne usluge klijentima, a osim "klasičnih" prustitutki "morske krevetne usluge" redom nude i studentkinje, pa mlade zaposlene devojke, ali i zgodne majke.

"Odmah znate koje su profesionalke, koje stižu sa makroima koji se brinu o svemu. O kontaktima s klijentima, o prevozu devojaka na brod, o njihovoj zaštiti i naravno naplati. Njih uglavnom "naručuju" poslovni ljudi, najčešće kada su u grupi, pa tada traže i više dama za zabavu. I retko kada devojke ostaju duže od te jedne noći na brodu. One dođu na jahtu nakon večere, obavi se posao bez previše mudrijanja, pa se nastavi druženje uz alkohol do ranih jutarnjih sati kada po devojke dolazi makro. I po novac, naravno...

"Druga priča su studentkinje, uglavnom devojke koje se bave ili su se nekada bavile manekenstvom, modelingom ili su radile kao hostese. One uglavnom žele dobru odeću, "markirane" torbe i cipele, a to sve treba i platiti. Stoga im letne avanture i posete gostima na brod nisu strane", objašnjava skiper.

foto: Profimedia

Skiper dodaje i kako je Hrvatska u svetu prepoznata kao "gej frendli" destinacija, pa im sada dolaze novi zahtevi za muško društvo.

"I ovde su gosti decidirani, uvek traže zgodne, nabildovane, uređene momke s obveznim znanjem engleskog jezika. Priča krene sa seksom, ali imao sam i jednu ljubavnu avanturu, pa su njih dvojica nakon sedam dana postali ljubavni par", otkriva on.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Slobodna dalmacija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ISKOPIRALI ITALIJANKOG MILIONERA: Staće vam srce kada vidite kako je Bojana Ristivojević zaplesala na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track