(FOTO) Al GA UĆERA BEZ GREŠKE: Evo kako je ŠIBENČANIN parkirao auto i prevario PAUKA! HIT!
Foto: Facebook / Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

bahato i prEcizno

(FOTO) Al GA UĆERA BEZ GREŠKE: Evo kako je ŠIBENČANIN parkirao auto i prevario PAUKA! HIT!

Zanimljivosti -

Nema ničeg goreg nego kad u žurbi morate da kružite po gradu kao ajkula oko plena tražeći slobodno mesto za parking. Tako ljudima često padne na pamet da parkiraju i nepropisno, a onda se mole da će svoj automobil zateći tamo gde su ga ostavili kada obave šta imaju.

Dok snimci bahatog parkiranja uglavnom izazivaju negodovanje na društvenim mrežama, slučaj jednog vozača iz Šibenika pokrenuo je lavinu smeha i oduševljenja umećem preciznog parkiranja.

Naime, na Fejsbuku je osvanula fotografija parkiranog automobila čiji je vozač prekršio sve moguće propise, ali glavni komentar je da mu pauk ne može ništa.

Iako parkiran na trotoaru i na pešačkom prelazu, automobil je u milimetar uglavljen između znaka za obavezan pravac, reklamnog bilborda i kontejnera za reciklažu.

"Al ga ućera", "Pauk nema šansi, lova u džepu hehe", "Ovo treba učit u auto-školi" samo su neki od komentara ispod postavljene fotografije. Bilo je i onih muškaraca koji su tagovali svoje devojke sa zadatkom da nauče precizno parkiranje.

Kurir.rs / Index.hr/Foto: Facebook / Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) 2 DANA DO VENČANJA, A KUM NE MOŽE DA UĐE U KOŠULJU! Genijalan filmić o NADČOVEČANSKOM NAPORU da ekspresno smrša!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track