Najnovije vesti

SPAVAM SA ŽENOM ROĐENOG BRATA VEĆ 3 GODINE: On ima ozbiljan PROBLEM i bojim se šta će uraditi ako SAZNA! Ovako je sve POČELO
Foto: Profimedia

ISPOVEST

SPAVAM SA ŽENOM ROĐENOG BRATA VEĆ 3 GODINE: On ima ozbiljan PROBLEM i bojim se šta će uraditi ako SAZNA! Ovako je sve POČELO

Zanimljivosti

Jedan mladić započeo je aferu  sa suprugom svog brata i sada ne zna šta da radi. Njegov problem nije usamljen slučaj, a on je ispričao da je sve počelo pre tri godine kada se njegov brat oženio, kao i to da svoju ljubavnicu voli i da ne može bez nje. 

 

Kako je objasnio, njegov brat je ponekad nasilan i jednom kada je otišao kod njih zatekao ju je kako plače. U zagrljaju mu je otvorila dušu i ispričala da se njen suprug loše ponaša prema njoj.

 

foto: Profimedia

- Sažalio sam se i poljubio je, a ona mi je uzvratila. Bilo je poput magije. Sledeći put kada su posvađali, poslala mi je poruku i našli smo se. Imali smo seks o u mom automobilu i od tada smo ljubavnici - priča ovaj tridesetogodišnjak.

 

- Ja sam takođe imao problema u vezi. Nisam mogao da ostanem sa majkom svoga sina i raskinuli smo. Ona je nakon raskida pronašla nekog novog dečka, a on nije prihvatio našeg sina i zbog toga sam sada samohrani otac. Nedugo nakon toga razboleo mi se i otac pa se sada brinem o njemu. Sestra i ja se menjamo, ali je brat sebičan i ne želi da nam pomogne - nastavio je.

 

foto: Profimedia

Objasnio je Deidre da je njegova afera trenutno jedina svetla tačka koju ima pored sina. Jedino kada je sa njom se oseća mlado, bezbrižno i zaljubljeno.

 

- Oboje se bojimo trenutka u kojem će on saznati. Ume da bude nasilan i zato je ona u strahu da ga ostavi- rekao je.

 

Srećom, Deidre je imala savet za njega.

 

- Samo je pitanje vremena kada će brat saznati. Razumem koliko je uplašena vaša ljubavnica, ali za nju i njenu decu nije zdravo da borave u okruženju nasilja i straha. Predložite joj da smisli strategiju kako da ga ostavi na siguran način. Ako je potrebno, neka potraži pomoć u centrima za prevenciju porodičnog nasilja. Tek nakon što se ona osamostali, odlučite da li žete biti zajedno - posavetovala ih je.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...