ULAZITE U OKRŠAJ SA VATROM AKO IMATE LJUBAVNU VEZU SA PRVIM ZNAKOM ZODIJAKA: Oni su strastveni, brzi i žude za izazovima!
Foto: Profimedia

oprezno

ULAZITE U OKRŠAJ SA VATROM AKO IMATE LJUBAVNU VEZU SA PRVIM ZNAKOM ZODIJAKA: Oni su strastveni, brzi i žude za izazovima!

Zanimljivosti -

Ovnom vlada element vatre i planeta Mars, a njihova priroda je strasna, dominantna, a ponekad čak i zapovedna. Uvek su spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

Oni ne beže od izazova. Zapravo, Ovnovi žude za izazovima. Ako im je nešto teško da postignu, to samo povećava njihovo interesovanje. Recite im "ne“ i to je poput dodavanja ulja na vatru; ništa ih neće sprečiti u nameri da vas osvoje.

horoskop, vatra
foto: Profimedia

Problem je što se brzo zaljube i još brže odljube. Juriće za vama do kraja sveta, ali kada jednom pokažete interesovanje u istoj meri, počinju da se ponašaju slično detetu u prodavnici slatkiša: njega zanima sve i jednostavno ne može da se odluči za samo jedan komad. Za Ovnove upoznavanje može dovesti do nezainteresovanosti. Muškarci i žene Ovnovi se ponekad kreću tako brzo da ne mogu ni da shvate sa kim imaju posla.

Više od bilo kog drugog znaka, Ovan pada više na potencijal koji vidi u čoveku nego na stvarnu osobu. Ako se Ovan zaljubi u vas i ako uspete da zadržite njegovo interesovanje, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je poput pokušaja zakucavanja oblaka. Poput dobrog vina, većina Ovnova ima bolje odnose u zrelijim godinama. Iako mnogi vole da ukažu na neke sebične tendencije Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore drugačije.

horoskop, vatra
foto: Profimedia

Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da stvari ostanu dovoljno sveže i zanimljive, to su veoma odani partneri. Kao i kod većine stvari u životu, i kod ovna postoji mračna strana. Ovo je naročito tačno kada je reč o njihovom ponašanju u ljubavi i vezama. Ako ih mračna strana vodi, postoji velika mogućnost za bes i čak zlostavljanje. Želeće da dominiraju jer njihova tamna priroda takođe ima crtu kontrole. Možda su skloni varanju, ali zbog povratka praćenog lepim gestovima i dalje će moći da osvoje partnera.

Morate biti hrabri i direktni ako želite da ga zainteresujete. Njihova strast može biti toliko intenzivna da vas može uplašiti. Kada dominira njegova tamna strana, Ovan se ponaša kao dete koje usred noći plače za flašom i budi svoje veoma umorne roditelje. To nije svesni sebični plan, već inherentna potreba koja je glavni prioritet.

Oni žele ono što žele, kada to žele, i uglavnom nemaju previše obzira prema onome ko im se nađe na putu da ostvare tu želju. Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoleti. Atraktivan je, zabavan i voli da se dobro zabavlja. Zaista se zanima za vas i postavlja pitanja koja se niko drugi ne usuđuje da postavi. On je jedan od retkih znakova koji vas istovremeno može privući jako blizu, a da istovremeno molite za izbavljenje.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Atma.hr)

Bonus video:

00:24

LUNA SE OGLASILA IZ KREVETA, GLEDA U MARKA, DOK SLUŠAJU LEPU LUKIĆ: Idila u njihovom domu, trudnica opčinjena Miljkovićem! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track