DRAMA I SMEH SVAKI DAN U RAZMAKU OD SAT VREMENA: Ovih 7 horoskopskih znakova menjaju RASPOLOŽENJE brže nego neki ČARAPE!
Foto: Profimedia

astrologija

DRAMA I SMEH SVAKI DAN U RAZMAKU OD SAT VREMENA: Ovih 7 horoskopskih znakova menjaju RASPOLOŽENJE brže nego neki ČARAPE!

Zanimljivosti -

Svi imamo dane kada se ne osećamo baš najbolje. Voleli bismo da možemo kontrolisati svoje osećaje, ali naš mozak kaže drugačije.

Naše raspoloženje može uticati na to kako se fizički osećamo. Kad se osećate ljutito, može vam se povisiti pritisak, a ako se osećate sjajno, to može uticati na to da budete veseli i srećni.

bes
foto: Profimedia/Ilustracija

1. Rak

Zašto Rakovi stalno prolaze kroz promene raspoloženja i jako su emocionalni? To je zato što su oni apsolutno sve osećaju i to jako.

Dobro raspoloženi Rak obasuće ljubavlju one do kojih im je stalo, ali neraspoloženi Rak otići će od svih, tako da ne utiče negativno ni na koga drugog. Dobra stvar je što ovaj horoskopski znak izražava i prihvata svoje osećaje kakvi god bili. Dobri su i u rešavanju tuđih promena raspoloženja.

horoskop, rak
foto: Profimedia

2. Ribe

Ribe su jako osetljive pa im se raspoloženje može promeniti u trenu. Čak i najmanje bitne stvari osećaju i mogu zbog toga postati tužne. Nije čak ni važno koliko je velik ili mali problem - sve to može uticati na njihovu promenu raspoloženja.

Ribe ne mogu normalno funkcionisati pred sukobom jer se ne znaju nositi na pravilan način s njim. Mrze se osećati bespomoćno! Srećom, Ribe su obično sposobne prevladati promene raspoloženja.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

3. Škorpija

Poznato je da je Škorpija horoskopski znak koji se vrlo često ljuti. Osim toga, često i menja raspoloženja. Poput Raka i Riba, Škorpija je vodeni znak koji stvari oseća strastveno, a njihova raspoloženja odražavaju taj intenzitet.

Škorpija kada nije raspoložena ne može to sakriti niti da se trudi. U takvom raspoloženju neće slušati tužne pesme već će pustiti da ga tužno raspoloženje podstakne na akciju, bilo da se radi o osveti za nekoga ko ih je povredio ili zbog toga što su tu kad ih neko koga vole treba.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

4. Ovan

Ovan svoje osećaje ili raspoloženje neće zadržati za sebe. Ali zašto Ovnovi menjaju raspoloženja? To ima veze sa njihovim stavom. Jer osim što će biti besni, biće odlučni da vas pobede u nekoj vrsti takmičenja samo da bi vam pokazali koliko su superiorni.

Koliko god bila jaka raspoloženja Ovna, ona ne traju toliko dugo. Vrlo brzo mogu iz tuge preći u srećno raspoloženje.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

5. Vaga

Vaga kada nije dobro raspoložena uvek će pitati ostale ljute li se na nju jer ona uvek brine o tuđim osećajima. Odgovor je obično negativan. Vage se boje da nekoga nesvesno ne povrede.

Vage ne žele biti neraspoložene, ali one osjećaju sve - a to uključuje i stvari koje nemaju nikakve veze sa njima. Na sebe stavljaju veliki teret osećaja drugih ljudi, a to je posebno veliko opterećenje.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

6. Blizanci

Blizanci svoje osećaje ne mogu sakriti od drugih ljudi. Kad god ih neko pita jesu li loše volje, obično će odgovoriti da su dobro i kao dokaz to potkrepiti sa hrpom razloga. Nažalost, njihovi razlozi dokazuju zašto su loše raspoloženi.

Blizanci takođe imaju tendenciju objavljivati na društvenim mrežama raznolik sadržaj dok se njihovo raspoloženje ne vrati u normalu. Kasnije se mogu čak toga i posramiti i izbrisati to.

Verovatno bi im bilo bolje da samo priznaju kako se osećaju, umesto da se pretvaraju da su stalno srećni. Srećom, iako su loše volje, nisu oni koji bi dugo držali loše raspoloženje u sebi.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

7. Devica

Device su posesivne i sklone promenama raspoloženja, a posebno kad ne dobiju šta žele, tačno onako kako žele. One jednostavno vole i moraju sve kontrolisati.

Ako Devica kaže: "Treba mi malo vremena, verujte joj. Ne želite imati posla sa ovim horoskopskim znakom nekoliko sekundi pre nego što "plane".

horoskop, devica
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Your Tango)

Bonus video:

01:02

URAGANKE ĆE SE RASPASTI! Čuveni astrolog izneo šokantno predviđanje, a evo šta će biti razlog RAZLAZA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track