SKIDAJU SE U KLUBU UZ KONSTRAKTINU PESMU! Striptizete obožavaju zdravu umetnicu, pa su smislile nastup i ŠOKIRALE SVE! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

NEVEROVATNO

SKIDAJU SE U KLUBU UZ KONSTRAKTINU PESMU! Striptizete obožavaju zdravu umetnicu, pa su smislile nastup i ŠOKIRALE SVE! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Pevačica Ana Đurić Konstrakta praktično je preko noći postala poznata kada je sa svojom pesmom "In corpore sano" pobedila na takmičenju pesma za Evroviziju '22".

Njena pesma je od tog momenta jedna od najslušanijih pesama svuda u svetu, a čak i oni koji ne razumeju simboliku i značaj pesme uživaju u njenom ritmu i koreografiji koja privlači pažnju.

Konstrakta, Ana Đurić, Pevačica, Takmičenje, Intervju
foto: Printscreen YT

Ana Đurić više je puta istakla da nije očekivala ovoliku popularnost, ali izgleda da je pesma o zdravoj umetnici uspela da nađe put do srca mnogih ljudi širom sveta.

Dok je većina nas navikla da ovu pesmu čuje u kancelariji, na radiju ili u kafiću, drugi znaju da je pesma našla način da stigne i do noćnih klubova, ali i striptiz barova.

Striptizeta Branka Blek Rouz smislila je način da na sebi svojstven način pokaže da joj se pesma dopadala, te je rešila da napravi koreografiju na matricu Konstraktine pesme, s tim što je reči malo izmenila, da više odgovaraju njenoj prirodi posla:

-Koja li je tajna ovog ludog broda. Pevači, pevačice, igrači i igračice, trbušne i erotske plesačice, žurka neka.

Branki se očigledno jako dopala ova pesma, a čini se da ni njeni fanovi nisu imali ništa protiv, sa druge strane ovakvo spuštanje pesme na nivo telesnosti nateralo je mnoge da se zapitaju o čemu li je striptizeta razmišljala kada je to uradila, ali svakako da možemo samo da zaključimo da je način izvedbe Konstraktine pesme samo odraz onoga što smo mi, te da je svako interpretira na svoj način.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:54

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track