KAKO VAS JE MAMA MEMORISALA?! Ivana objavom nasmejala SRBIJU do suza, a komentari apsolutni HIT: Da li je i kod vas tako?
Foto: Profimedia

sve je spazila

KAKO VAS JE MAMA MEMORISALA?! Ivana objavom nasmejala SRBIJU do suza, a komentari apsolutni HIT: Da li je i kod vas tako?

Zanimljivosti -

Da mobilni telefon nikako ne može da bude merilo ljubavi, to svi znaju, ali jedna devojka iz Srbije, odlučila je da pokaže da možda i nije baš tako jednostavno kao što se čini i svojim postom nasmejala je mnoge.

Naime, Ivana je uzela telefon svoje mame, a zatim je videla da ona, očigledno, ima svoje mezimče. Zbog toga je odlučila da printskrinuje imenik svoje majke i pokaže celom svetu koga njena mama više voli.

- Samo da vam pokažem kako smo ukucane sestra i ja kod majke u imeniku. (Ja sam Ivana) - napisala je ona u opisu fotografije, na kojoj se vidi da je njena sestra upisana kao Tijana sa tri smajlića koja su okružena srcima.

Ivana
foto: Printscreen

Mnogi tviteraši ubrzo su otkrili da i ovi imaju slična iskustva, te su dodali veliki broj šaljivih komentara.

- Mene i ćale i keva zovu Boban, a mlađeg brata Zoranče, Zoka, Zokiša, Zoro, Zoći, jebem im sve, kad Boban ne bih ni mačoru dao ime.

- Lik je upisao brata blizanca kao "rezervni delovi".

Ivana
foto: Printscreen

- Tako samo i ja mojoj opušteno, a brat upisan kao Voja moj sinak a ja samo Mila, čista diskriminacija.

- Moja baka je svoju drugaricu preimenovala u "Pokojna Mileva" kad je umrla. Nije htela da je obriše iz imenika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:04

TEODORA SE SUSRELA SA SEKUNDARNIM STERILITETOM: Evo šta to znači i kako da besplatno dobijete vantelesnu od Grada Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track