"ULAZIMO U GODINU OSMICE KOJA ĆE BITI BOLJA, ALI NE ZA SVAKOGA!" Numerolog otkriva ko će osetiti POBOLJŠANJE već od oktobra!
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"ULAZIMO U GODINU OSMICE KOJA ĆE BITI BOLJA, ALI NE ZA SVAKOGA!" Numerolog otkriva ko će osetiti POBOLJŠANJE već od oktobra!

Zanimljivosti -

Tokom druge polovine godine uvek se preispitujemo šta smo uradili na samom njenom početku i ubiramo plodove rada. Kako je 2023. godina zapravo u broju sedam - a to podrazumeva rast, mudrost, individualizam i samosvest, danas ćemo proveriti da li smo baš toliko napredovali. Kakav nas kraj godine čeka, govorio je u emisiji Puls Srbije Miša Zomboran, numerolog.

Miša Zomboran
foto: Kurir Televizija

- Ostalo nam je još nekih tri i po meseca do kraja godine i izgurasmo je dosta dobro. Ja sam preserećan što se narod ipak okrenuo tome da se malo podiže mentalno, a opet su ljudi dosta putovali i opuštali se. To je takođe dobro da napunimo malo bateriju za zimu kada smo uglavnom kod kuće i sve nas mrzi - rekao je Zomboran.

Kaže da je prošla godina sedmice bila nezgodna, ali da nije na svakoga jednako uticala:

- Taj broj sedam ne deluje na svakog tako strašno jer svako ima svoj bioritam. Taj broj sedam posebno je uticao na one koji kada saberu dan i mesec dobiju broj 9. Oni su ove godine osetili taj broj 7. Svi mi koji nismo u bioritmu tog broja 9 mi nismo imali nekih problema tog tipa. To je sve normalno i sastavni deo života.

Izrazio je zadovoljstvo zbog prolaska godine sedmice i dolaska godine osmice, koja, mada bi trebalo da bide bolje, to neće biti za svakoga.

06:31

ULAZIMO U GODINU OSMICE KOJA ĆE BITI BOLJA, ALI NE ZA SVAKOGA! Numerolog otkriva ko će osetiti POBOLJŠANJE već od oktobra!

- Konačno da ode ta sedmica. Ide ta sledeća osmica, ali ni ona neće svima biti lepša i bolja. Nekome će opet biti sedmica. Nema šta tu neko da veruje ili ne veruje. Ovo je nešto što je dokazano kroz vekove trilion puta. Ovo može da bude zabavno i vrlo korisno. U svakom poslu imamo i kvalitetne i loše numerologe.

A evo ko će osetiti poboljšanje već od oktobra:

- Mi od oktobra ulazimo lagano u priču od sledeće godine. Pa će nekome koje bio ove godine snažno osetio broj 7 krenuti polako da svanjava jer ulazi u priču od sledeće godine koja je broj osam.

Podsetio je šta je to loše što je ova godina koja se približava kraju donela:

- Sedmica je donela to da se mora dobro paziti šta se radi, potpisuje, prodaje, govori. Dovoljno je da se potkrade mala greška u brzini za koju se kasnije ispostavi da je ozbiljan problem.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track