HOROSKOP ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: Biće vatreno i dinamično, a evo koji pripadnik zodijaka će primiti SUDBONOSAN POZIV te večeri!
Foto: Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia, Bryan Dozier / Shutterstock Editorial / Profimedia

EVO ŠTA VAS OČEKUJE

HOROSKOP ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: Biće vatreno i dinamično, a evo koji pripadnik zodijaka će primiti SUDBONOSAN POZIV te večeri!

Zanimljivosti -

Aleksandra Bjeljac, astrolog, otkriva šta sve možemo da očekujemo u novogodišnjoj noći. Evo kako izgledaju njena astro predviđanja i na šta treba da budete spremni u momentima kada je baš sve moguće.

- U čarobnu noć ulazimo sa Mesecom u znaku Lava, kao i Venerom i Merkurom u Strelcu. Biće ovo jedna vatrena i dinamična noć puna izazova, ali će je mnogi dočekati u prijatnom i porodičnom okruženju. Ako se odlučite na putovanja, naoružajte se strpljenjem - rekla je ona.

Nova Godina, Potrošač
foto: Shutterstock

A evo kako izgleda horoskop za svaki znak:

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Mnogi će odabrati opciju provoda sa društvom. Kod nekih je moguća pojava manje posesivnosti i pojačane strasti, kada je voljena osoba u pitanju. Iskoristite noć za sve što vam prija i najbolje bi bilo da otputujete negde.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Vi ćete najverovatnije Novu godinu dočekati u porodičnom okruženju ili na kraćem putu. Gledajte da se opustite koliko je to moguće i uživajte. Ne dozvolite da vam bilo ko pokvari raspoloženje.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Lep doček, pun pozitivne energije. Bićete odlično raspoloženi i u dobrom društvu. Zauzeti, doživećete prijatno iznenađenje.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Veče ćete provesti uz izvrsnu hranu i stvari koje vas čine srećnima. Bićete ispunjeni pozitivnom energijom. Okrenite neke stare brojeve ljudi o kojima dugo razmišljate.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Poželećete da odete negde sa društvom ili voljenom osobom. Poneki će uživati u razgovoru sa osobom iz prošlosti, svakako zadovoljstvo neće izostati, kada su emocije u pitanju.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Neki će hteti da se osame i u miru dočekaju narednu godinu. Skladna noć, samo pojedini mogu osetiti nemir zbog odnosa sa jednim članom porodice.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Imaćete poziv za uzbudljiv izlazak. Svakako dobrih vibracija neće manjkati. Moguć je odlazak na kraći put ili neko lepo mesto. Svaki trenutak iskoristite za dobre misli i uživajte.

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Veče posvećeno hedonizmu, jer želite da se prepustite čulnim zadovoljstvima. Uživaćete! Neki čak jedan deo večeri mogu provesti i radno, ali svakako odlična noć.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

U ovoj večeri može se javiti osećaj nostalgije. Naviraće sećanja na neke davne dočeke Nove godine. Savet je da se prepustite uživanju, odstranite nemire i iskoristite svaki trenutak.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Više biste voleli da se osamite i sumirate godinu koja je iza vas. Moguća je prolazna uznemirenost, ali Sunce u vašem znaku vam podiže raspoloženje. Uživajte i verujte u dobro.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Uz dobro društvo i voljenu osobu sve će biti zanimljivo. Ako ste slobodni, moguća su zanimljiva poznanstva, ali i nenadani poziv osobe koja nije kraj vas već neko vreme. Poželećete da nešto sakrijete od očiju javnosti.

Ribe

Neki će dan provesti radno ili razmišljati o poslu, ali prepustite se prazničnoj euforiji i dajte sebi malo oduška. Uslediće čarobni trenuci sa dragim i važnim osobama. Poradite na dobroj energiji.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

- Ovaj doček može biti pun iznenađenja i jedne divne, avanturističke energije. Na vama je da pozitivnim mislima zaplovite ka predstojećoj godini. Srećna Nova godina svima i uživajte u najluđoj noći, svako na način koji mu najviše prija - poručila je Aleksandra.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track