"BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA" Astrološkinja iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!
Foto: Kurir televizija, Shutterstock

kurir tv

"BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA" Astrološkinja iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

Zanimljivosti -

Svi se nadamo i priželjkujemo da nam nova godina bude lepa, sa što manje problema, ali i da nam donese neke važne promene koje očekujemo. A neke promene nagoveštavaju i zvezde.

Godišnji horoskop za 2024. godinu obećava niz uzbudljivih događaja. Astrolozi kažu da nas čeka bolja godina od 2023., ali postoje ključni datumi koji mogu da donesu velike promene.

Koji su to datumi i da li se odnose na sve horoskopske znakove, iznela je svoju tvrdnju astrolog Ružica Kralj.

01:15

BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

- Biće velikih i naglih promena, ja uvek kažem kakve su vam misli takav vam je život, ali mi to možemo samo sami prema sebi. Godina je u broju osam, a ono predstavlja energiju, strast, ishitrene odluke... Biće ratova i borbi, biće svega, a biće navrata jako teških momenata na globalnom nivou. Od četvrtog januara kreće Mars u Jarcu, a on donosi i velike promene, pa će ljudi već tada da osećaju povećanu nervozu, želeće promene, da vide zašto smo se ućutali. Ne savetujem promene pre februara. U januaru smo malo uspavani, ali 21. januar će napraviti preokret planeta. Napraviće se velike reforme, reorganizaciju - rekla je Kralj, pa dodala:

- Od 21. januara neće biti laka situacija, a pogotovo 27. januara kada Uran izađe iz svog retrogradnog hoda, napraviće opet ogroman preokret. Najteži meseci u ovoj godini su april i oktobar, jer tada imamo pomraćenje sunca.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track