ODVEO SAM DEVOJKU U VENECIJU I KLEKNUO PRED NJOM: Stvari su pošle po zlu, ovaku reakciju nije ni naslutio- kakav blam!
Foto: Profimedia

ups!

ODVEO SAM DEVOJKU U VENECIJU I KLEKNUO PRED NJOM: Stvari su pošle po zlu, ovaku reakciju nije ni naslutio- kakav blam!

Zanimljivosti -

Veridba je romantičan čin dvoje partnera, a poslednjih godina od toga se pravi spektakl. Javne prosidbe još nisu izašle iz mode, te je sve više muškaraca koji se odlučuju za ovakav čin. Neretko potraže i pomoć prijatelja kojima daju zaduženje da snime ovaj čin.

Javne prosidbe su postale trend
Javne prosidbe su postale trendfoto: Printscreen/Instagram/torres_promotions

Međutim, ne ide uvek sve po planu, a greške se nekad prave iz čistog nepoznavanja želja partnerki. To se desilo i jednom mladiću koji je javno podelio svoje iskustvo.

"Odveo sam devojku u Veneciju, planirao sam da je zaprosim. Ali prvo sam mislio izvesti šalu u kojoj se pretvaram da ću kleknuti kako bih je zaprosio, ali to je zapravo kako bih zavezao svoje cipele. Učinio sam to i reakcija moje devojke je bila 'Oh, hvala Bogu, mislila sam da ćeš me zaprositi'. Nisam se nadao tome. Nisam je ni zaprosio", napisao je na društvenoj mreži X.

Objava je postala viralna otkako je podeljena, a čak 1,4 miliona pregleda je sakupila. Komentari su se samo nizali, a mnogima nije bilo jasno da li su oni idalje zajedno i da odbijanje prosidbe znači isto što i raskid. Bilo je i onih koji su savetovali mladića da ostavi devojku jer očigledno ne žele iste stvari u životu.

Venecija je romantična, ali ne i za ovog mladića
Venecija je romantična, ali ne i za ovog mladićafoto: Shutterstock

Ako ništa drugo, dobro je što je sve bilo deo predstave jer bi se u suprotnom veoma osramotio u Veneciji i putovanje bi dobilo potpuno drugačiju konotaciju.

(Kurir.rs/Večernji.hr/M.J)

Bonus video:

02:04

Neverovatna veridba na nebu i na 3.000 metara nadmorske visine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track