REŠITE SE TEGOBA: Da li ste znali da 70% žena i 80% muškaraca starosti od 30-60 godina pati od bolova u leđima?
Foto: Promo

REŠITE SE TEGOBA: Da li ste znali da 70% žena i 80% muškaraca starosti od 30-60 godina pati od bolova u leđima?

Život -

U zavisnosti od uzroka bolova u leđima, terapija može biti povremena ili stalna: od operacija, lekova, vežbi, masaža... Ali postoje i druga delotvorna a jeftinija pomagala koja vam mogu pomoći u procesu izlečenja.

  1. Steznik za leđa sa podesivim bretelama

Zahvaljujući specijalnim podesivim trakama ovaj steznik vam pomaže da vam vrat, leđa i ramena uvek budu u pravilnom položaju. Ne ocrtava se ispod odeće i jako je udoban. Osim gornjem delu leđa, pruža potporu i lumbalnom delu leđa.

foto: Promo

U toku je specijalna AKCIJA i on košta samo 1.990 dinara. Zato požurite i pomozite svojim leđima odmah. Pozovite nas na broj 011/6 888 999 ili naručite online OVDE.

foto: Promo
  1. Magnetni steznik za leđa

Magneti toliko prijaju vašim leđima jer su postavljeni na određenim tačkama i na taj način na osnovu statičkog magnetnog polja utiču na eliminisanje bolova. Ovaj steznik u sebi ima ukupno 10 magneta: 5 duž kičmenog stuba i 5 horizontalno. On vas tera da ispravite ramena i leđa držite pravilno i pomaže vam da se rešite bolova, ali i da sprečite nove.

foto: Promo
foto: Promo

Steznik ne smeju nositi trudnice, dojilje, srčani bolesnici, ljudi koji imaju ugrađen pejsmejker i deca do 8 godina.

Zato krenite da uživate u životu i rešite se bolova za samo 790 din samo jednim klikom OVDE ili nas pozovite na broj 011/6 888 999.

  1. Pojas za leđa sa 24 magneta

Pojas za leđa sa čak 24 magneta je super udoban i možete ga nositi preko ili ispod odeće dok obavljate svakodnevne aktivnosti. Olakšaće vam kretanje i dugo stajanje, a mogu ga nositi svi i muškarci i žene, osim trudnica, dojilja, srčanih bolesnika i dece ispod 8 godina.

foto: Promo

Položaj magneta u stezniku:

foto: Promo

Zato je danas pravi dan da učinite nešto za sebe i poručite ovaj pojas sa 24 magneta po fenomanalno niskoj ceni od 2.490 din online jednim klikom OVDE ili nas pozovite na 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track