Najnovije vesti

BOLOVI U VRATU I LEĐIMA: Masaža na poslu? Moguće je!
Foto: Promo

BOLOVI U VRATU I LEĐIMA: Masaža na poslu? Moguće je!

Zdravlje

Posledice lošeg držanja, nepravilnog sedenja i krivljenja vrata usled prekomernog gledanja u telefon su veće i ozbiljnije nego što mislimo. Celog života nas gnjave da stojimo pravo i leđa držimo pravilno, sa visoko podignutom glavom. Savete verovatno niste poslušali, a sa savremenim načinom života dobili ste krivu kičmu, bolove u leđima i vratu, nervozu i loš položaj tela. Loš položaj tela uzrokuje i probleme sa varenjem, nagomilavanje kilograma i masti kojih ćemo se teško rešiti. Zato, obavezno zavirite OVDE!

Ipak mi imamo savet kako da sprečite katastrofu, potpora sa masažerom za pravilno držanje učiniće puno za vaše zdravlje. Drži vašu kičmu u pravilnom položaju, ne da vam da padnete i da se vratite u položaj koji nije dobar za vaše zdravlje.

foto: Promo

Ako na poslu sedite u iskrivljenom položaju ne ostavljate dobar utisak, delujete loše i neprofesionalno zato promenite to odmah i naručite specijalnu potporu sa masažerom OVDE ili na broj telefona 011/6 888 999, cena je samo 890 dinara a sačuvaće vam kičmu, i celokupno zdravlje.

Potpora sa masažerom je jedinstvena sa ergonomskim dizajnom koji čuva vaša leđa. U sredini se nalaze masažerske kuglice koje blago masiraju sve važne tačke a ne ometajući vas u poslu. Blaga masaža je dobra kao anti-stres terapija na poslu i pojačaće vam produktivnost.

Potporu možete montirati na svaki model stolice, ne spada , ne pomera se i obložena je finom prozračnom mrežicom sa čvrstim metalnim ramom u osnovi.

Zato sprečite još veće posledice i osećajte se bolje i radite efikasnije. Poručite OVDE ili na broj telefona 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...