PAMETNO BIRAJTE PROIZVODE ZA VAŠE ZDRAVLJE: Na kvalitetan i efikasan način rešite se bolova u leđima!
Foto: Profimedia

PAMETNO BIRAJTE PROIZVODE ZA VAŠE ZDRAVLJE: Na kvalitetan i efikasan način rešite se bolova u leđima!

Život -

Bol u leđima oseti oko 80 odsto stanovništva, a 15 odsto populacije u svakom trenutku. Dešava se da nas iznenada zabole leđa u toku svakodnevnih aktivnosti, a da ne znamo koji je uzrok. On nekada može biti banalan zbog lošeg položaja tokom spavanja, ili prouzrokovan dugim sedenjem, hodanjem ili jednostavno lošim držanjem. Kako ne bi došlo do većih komplikacija, potrebno je da se rasteretimo nastalog bola. Ako se ne tretira na vreme, može doći do degeneritivnih bolesti međupršljenskih diskova, diskuhernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Najbitnije je da kod ovakvih poteškoća i neprijatnosti izaberete proizvode koji će vam zaista pomoći.

Magična podrška za leđa je dizajnirana tako da učini vaš život lagodnijim. Kao tretman i prevencija protiv bolova, prikladna je i laka za korišćenje. Koristeći ovu magičnu podršku možete da istegnete mišiće i olakšate bol u leđima izazvan zategnutim mišićima, preteranim savijanjem, nedovoljnom prirodnom krivinom vaše kičme. Neka vam magična podrška za leđa postane standardna dnevna rutina, za postizanje maksimalnih rezultata. Možete je poručiti OVDE po ceni od 2.190 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

SpineMAX LM2 - Masažer za lumbalni deo leđa predstavlja novu vrstu fizioterapije koja efikasno ublažava bol. Nivo temperature može da se podešava, a infracrveno svetlo i terapija toplotom sa vibracionom masažom ukloniće bol u leđima brzo i efikasno. Ovaj masažer je ergonomski dizajniran prema krivini kičme tako da je i veoma udoban. Garancija na masažer je godinu dana. Po ceni od 8.100 rsd možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Dekompresioni pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova.

Pojas LD1 pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.500 rsd.

foto: Promo

LDP1 dekompresioni pojas za leđa je sa panelom – plastični paneli pružaju dodatnu stabilizaciju kičme. LDP1 pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd.

foto: Promo

LD2 dekompresioni pojas za leđa pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove I izaziva bol u leđima. Razlika između LD2 i LD1 je ta što je LD2 širi pa i sa prednje strane obuhvata veći deo tela.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd.

foto: Promo

*Dostava je besplatna.

** Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track