FIZIOTERAPIJA I MASAŽA U JEDNOM PROIZVODU: Uverite se i sami u moć ovih masažera i oslobodite se bola bez posete lekaru!
Foto: Promo

FIZIOTERAPIJA I MASAŽA U JEDNOM PROIZVODU: Uverite se i sami u moć ovih masažera i oslobodite se bola bez posete lekaru!

Život -

Fizioterapija ima za cilj rehabilitaciju i prevenciju povreda, saniranje i uklanjanje bola, obnovu funkcionalnosti i pokretljivosti tela, tretiranje ozbiljnih telesnih trauma i bolesti. Neki od faktora koji nepovoljno utiču na telesnu pokretljivost i opštu funkcionalnost čoveka jesu godine, razna oboljenja, medicinska dijagnoza, itd.

Masaža se bavi relaksacijom celokupnog tela i uma. Ona tretira razna stanja, ali stavlja akcenat na oslobađanje mišićne ukočenosti i spazmova. Može uticati na normalizaciju krvnog pritiska, stimulaciju imuniteta i cirkulacije, kao i na oporavak od teških fizičkih napora i/ili treninga. Izuzetno je korisna za kontrolisanje anksioznosti, depresije i stresa.

Svakodnevnica nam izgleda tako da su nam neophodne i fizioterapija i masaža, ali vremena je tako malo da prosto ne možemo da stignemo ni u red da stanemo da dobijemo uput za fizijatra, niti imamo odakle da izdvojimo novac za dodatne masaže. Ali, svaki problem ima i rešenje!

Sada, u kućnim uslovima, možemo dobiti i fizioterapiju i masažu. Radi se o fantastičnim masažerima za vratni i lumbalni deo kičme, koji su patentirani u Americi, a sada se mogu naći na našem tržištu po vrlo povoljnim cenama.

SpineMAX LM2 masažer je masažer za lumbalni deo leđa i njegove karakteristike su:

  • Infrared svetlo i terapija toplotom
  • Podešavanje nivoa temperature (nisko/srednje/visoko)
  • Vibraciona masaža
  • Elektromagnetni čip
  • Udobno, ergonomski dizajnirano prema krivini kičme
  • Vazdušni sistem
foto: Promo

Masažer ćete koristiti godinama, kad god vam je potrebno i gde god se nalazite. Posle svakodnevne terapije moći ćete da radite bez bola i da budete efikasniji i odmorniji, kada završite sa poslom.

LM2 masažer za lumbalni deo leđa naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 7.900 rsd. Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi 12 meseci.

Masažer CM3 je za vratni deo kičme. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, a u sebi sadrži:

  • Struju
  • Grejanje
  • Trakciju
  • Kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom na bilo kom delu tela koji vas boli.
foto: Promo

Prvo blago istegnete vrat kako biste opustili napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata i na kraju ide toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće.

CM3 masažer za vratni deo kičme naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 9.900 rsd. Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi 12 meseci.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track