KRAGNA SA VAZDUŠNO DEKOMPRESIONIM SISTEMOM: Redukuje bol i vraća vratu punu funkcionalnost!
Foto: Promo

KRAGNA SA VAZDUŠNO DEKOMPRESIONIM SISTEMOM: Redukuje bol i vraća vratu punu funkcionalnost!

Život -

Prema statističkim podacima, oko 2/3 odraslih tokom života ima bar jednu epizodu bola u vratu koji traje najmanje 3 meseca. Ta bol može poticati od spondiloze vratne kičme, spazma mišića, preloma pršljena ili je povezan sa nepoznatim uzrokom.

Bol u vratu može biti veoma čest, umerenog ili jačeg intenziteta, često praćen glavoboljom i zgrčenim mišićima. Kako bi se bol redukovala i vrat ponovo postao funkcionalan, ključne su fizikalne terapije. Ali šta kada ne možete da dođete do termina? Zašto ne biste imali fizioterapiju u udobnosti svoga doma? Zahvaljujući vratnoj kragni sa dekompresionim sistemom, sada to možete da ostvarite.

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna:

  • Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju
  • Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije

Kod ovoga modela, ne postoji mogućnost manuelnog podešavanja sa prednje strane, i ceo vrat je obavijen sa vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su podupreti sa mekim delom kragne. Obezbeđuje bolji komfor i osećaj.

Vratnu kragnu možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 8.000 rsd. Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

hangar
foto: Promo

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track