OTIŠLA NA ESTETSKI ZAHVAT, VRATILA SE SA ISKRIVLJENIM LICEM: Devojka podelila svoju muku, isto se desilo i Anđelini Džoli! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

BOLAN PROCES

OTIŠLA NA ESTETSKI ZAHVAT, VRATILA SE SA ISKRIVLJENIM LICEM: Devojka podelila svoju muku, isto se desilo i Anđelini Džoli! (VIDEO)

Život -

Tiktokerka Lidija Hjuz otišla je u Tursku kako bi stavila navlake na zube, a vratila se s paralizovanim licem.

Dijagnostifikovana joj je Belova paraliza, koja prouzrokuje privremenu slabost mišića na jednoj strani lica. U videu koji je skupio preko 775.000 pregleda, pokazala je fotografije pre i nakon paralize, piše "The Sun".

Ona je snimkom šokirala ljude, posebno one koji su želeli da idu na istu intervenciju.

Lidija Hjuz
foto: Printscreen/TikTok

Simptomi Belove paralize nastaju kao posledica nemogućnosti svih funkcija koje su vezane za facijalni nerv. Onemogućeno je treptanje, zatvaranje oka, smejanje, lučenje pljuvačke i suza i mimika (nabiranje čela). Koža lica i polovina usta su opušteni i pacijent ne može kontrolisati pokrete mišića na toj strani lica.

Anđelina Džoli je otkrila da je patila od Belove paralize nakon stresnog razlaza s Bredom Pitom. Džordž Kluni je takođe patio od belove paralize tokom svoje prve godine srednje škole, dok ju je Pirs Brosnan razvio 1984. godine.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Kurir.rs/Net.hr

Bonus video:

00:11

NIJEDAN PLASTIČAR NE MOŽE ONO ŠTO MOŽE MAJKA PRIRODA! Misica golišava usred mora, a ljudi ne mogu da poveruju kakav STRUK IMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track