POGLEDAJTE ŠTA JE MOJ DEČKO ISPI*KIO! Celi svet ZGROŽENO gledaju snimak izbačenog kamena iz bubrega: BOLI I DOK GLEDAM (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

ludilo

POGLEDAJTE ŠTA JE MOJ DEČKO ISPI*KIO! Celi svet ZGROŽENO gledaju snimak izbačenog kamena iz bubrega: BOLI I DOK GLEDAM (VIDEO)

Život -

Loren i Solomon nedavno su privukli pažnju društvenih mreža, a razlog je krajnje bizaran. Naime, Solomon je morao da izbaci kamen iz bubrega kroz uretru (mokraćnu cev), a njegova devojka je potom postavila video kako izgleda ono što je iz sebe izbacio.

Ona takođe u kameru objašnjava da je njen dečko jednostavno izbacio kamen kroz mokraću - što je uobičajen, ali bolan način da se otarasi kamenčića.

"Moj jadni dečko je ovo izbacio iz sebe. Jadna uretra, nikad nisam znala da kamen u bubregu može biti tako nezgodan. Pogledaj taj oštar mali vrh. Nekome biste mogli da iskopate oko sa ovim", napisala je Loren.

bubreg
foto: Printscreen

"Boli me dok ovo gledam", "Ovo me je nateralo da odem da popijem tri čaše vode", samo su neki od komentara

Inače, kamen u bubregu je masa napravljena od soli i minerala i može biti veličine između zrna soli i loptice za golf. Postoji nekoliko različitih vrsta, kalcijum kamenje, struvit kamenje, kamenje mokraćne kiseline i cistinski kamen.

Kamen u bubregu je neverovatno bolan, a mnogi koji su prošli kroz ovu muku tvrde da je to iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Kamenje ima neretko izaziva jak bol, i dok većina prolazi sama kroz mokraću, u nekim slučajevima potrebna je i hirurška intervencija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja