Znate li ko je glumac na ovoj fotografiji?
Foto: Pt/youtube

FENOMENALNA TRANSFORMACIJA

Znate li ko je glumac na ovoj fotografiji?

Žena -
Pre snimanja svog prethodnog filma, Džilenhal je smršao toliko da su se njegovi obožavaoci zabrinuli za njegovo zdravlje. Danas je njegovo telo prekriveno fenomenalnim mišićima

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.U novom trejleru za film Southpaw, imamo priliku da vidimo fenomenalnu glumu, emocije i... neverovatan torzo Džejka Džilenhola! Da, istog onog glumca koji je za ulogu u filmu Nightcrawler smršao 14 kilograma, izgubio mišićnu masu i uplašio fanove svojim upalim obrazima.

U filmu Southpaw on tumači ulogu Bilija Houpa, profesionalnog boksera koji od nule gradi svoju karijeru nakon što mu je žena ubijena i ćerka oduzeta.

Promena njegovog fizičkog izgleda je, najblaže rečeno, drastična.Trejler za film traje dva i po minuta i počinje Džilenhalovom replikom:"Očekujem brutalnu borbu. Moja porodica je zbog mene prošla kroz pakao."

Zatim se kadar fokusira na njega u ringu, krvavog i prekrivenog modricama, kako prima nemilosrdne udarce od protivnika, dok njegova supruga, koju u filmu tumači Rejčel Mekadams, i Kurtis Džekson (50 cent) užasnuti gledaju iščekujući trenutak kada će Houp pokazati protivniku za šta je sposobno njegovo (nad)moćno telo.

http://www.youtube.com/watch?v=Mh2ebPxhoLs
SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ: Odgovori na pitanja o penisu koja se stidite da postavite lekaru Ovo su najimpresivnije transformacije u holivudskim filmovima Kako da nabacite mišićnu masu PRVI SASTANAK: Baš sve što treba da znate 5 načina kako vam Fejsbuk uništava život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track