KONFLIKTI I TENZIJE: Šta nam donosi pomračenje Meseca 4. aprila 2015. godine
Foto: Profimedia

Lunarna astrologija

KONFLIKTI I TENZIJE: Šta nam donosi pomračenje Meseca 4. aprila 2015. godine

Žena -
Uzburkani odnosi i povećana tenzija donose mogućnost konflikata tokom pomračenja Meseca! Evo kako možete da ih izbegnete...

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Lovesensa Ovoga puta pomračenje Meseca biće u Vagi 4. aprila 2015. godine u 14.05. na prostoru Srbije na 14. stepenu stepunu Vage u opoziciji sa Uranom.

Naravno, kako je to uvek kada je pomračenje, biće i u opoziciji sa Suncem, koje je ovog puta u Ovnu. Vaga je znak koji se odnosi na partnerstva, kako emotivna, bračna, tako i ona poslovna. Takođe, povezuje se i sa javnošću odnosno, u širom smislu, odnosi se na odnose sa drugima.

Mesec u Vagi ima težnju ka ljubavi, harmoniji, miru, usaglašavanju sa drugima. Nasuprot Mesecu u Vagi stoji, za vreme pomračenja, Sunce u Ovnu koje ima suprotne težnje i egostične potrebe, a snagu želi da izrazi kroz vođstvo ili dominaciju. Otuda se rađaju napetosti i naboj. Uran u konjukciji sa Suncem donosi neočekivane događaje i nagle promene, te pojačava stres i napetost. Već dva dana, a posebno dan pred pomračenje mogući su pojačana uznemirenost i unutrašnji nemir, ali i povećana napetost u odnosima s drugima.

Usaglašavanje različitih potrebe zahteva u danima pre i tokom pomračenja više napora i takta. Diplomatija će obuzdati konflikte, a treba izbegavati situacije pune inata jer će izazvati uzbuđenja i narušiti stabilnost. Ujedno će Mesec i Sunce biti u kvadratu sa Plutonom u Jarcu, što će dodatno pojačati naboj, izazvati i pritiske i otpore, pojačati emocije, a kod nekih osoba čak izazvati i emotivne šokove. Sve radikalne promene ostavite za vreme posle pomračenja MesecaDa ne bi došlo do prekida nekog odnosa, treba u iskoristiti pozitivan uticaj Venere koja je - kao i Mars - u miroljubivom i stabilnom Biku. Ove dve planete će delovati umirujuće i pomoći mnogima da ne preovladaju negativna osećanja.Mesec u Vagi često teži miru i skladu, tako da sukobi mogu biti izbegnuti ukoliko se izuzetno savlađujemo i kontrolišemo svoja osećanja. Ako samokontrola popusti, pa dođe do nekog sukoba tokom pomračenja, onda će izazvana situacija potrajati i nekoliko meseci posle ovog aspekta.Najbolje će proći osobe koje su svesne sebe i drugih i koje se ne prepuštaju lako uticajima drugih. Upravo one će moći da negativne uticaje transformišu u pozitivne, ako ne baš tokom pomračenja, onda veoma ubrzo posle toga.Naravno, bilo bi idealno da se od 3. aprila, naročito tokom 4. aprila ali i kasnije, sve do sredine meseca, posvetite što više radu na unutrašnjem miru. U večernjim satima potrudite se da se opustite, bilo kroz muziku, bilo masažu, ili neki drugi vama blizak vid opuštanja.Pomračenja najčešće dovode do neke eskalacije, ponekad i do emotivne krize, a nakon toga sledi razrešenje i preokret, ovog puta u odnosima sa drugima. Ukoliko neki odnos nije dobar i ne čini vas srećnim, onda ne žalite ako dođe do kraja, jer je to bilo neophodno i dobro za vas i može da vam donese oslobođenje, jer je jak uticaj Urana. U većini slučajeva do toga neće doći, samo će se uzburkati odnosi i doći do povećane tenzije. Ona će će ukazati da je vreme da se nešto menja u odnosima sa drugima, ali pokušajte da to ne činite ni naglo ni brzo. Ako je moguće, učinite to tek kada prođe uticaj pomračenja, najbolje za dve nedelje - tada će sve biti drugačije i mirnije.Ne zaboravite da biste se bolje osećali na psihičkom i fizičkom planu ukoliko pijete manje tečnosti, koristite manje slatkiša u ishrani, kao i manje voća i mesa - pogotovo od 3. aprila poslepodne pa sve do 4. aprila pre podne.

Tekst: Svetlana Milenković-Filipović, astrolog i bioenergetičarSa sajta Lovesensa pročitajte još:Veliki godišnji horoskop za 2015. godinuNumerologija: kako da uz pomoć broja vašeg imena otkrijete koji je vaš anđeo čuvarKineski horoskop za april 2015. godineMesečeve mene i lunarne faze za 2015 godinu: mesec u svim važnim fazama tokom godineTajni smisao molitve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track