Ova hrana prži masne naslage!
Foto: Profimedia

LETO STIŽE

Ova hrana prži masne naslage!

Žena -
Ovo su proizvodi koje svako ko vodi računa o svom izgledu treba da ima u kuhinji. Počnite da se spremate za plažu!

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.PRIRODNI ZASLAĐIVAČRetko su zaslađivači prirodni i bez kalorija. Zaslađivači na prirodnoj bazi menjaju šećer, odnosno njegove kalorije i, za razliku od veštačkih zaslađivača koji usporavaju mršavljenje, oni nemaju nikakve štetne posledice.MH SAVET: Probajte steviju - bećete zažaliti!

BADEMOVO MLEKOLaktoza i kazein koje sadrže mleko i mlečni proizvodi nisu bas dobar izbor ukoliko vodite računa o kilaži. Međutim, korišćenje bademovog mleka povećaće nivo kalcijuma i vitamina D u vašem organizmu. Preporučuje se da se koristi nezaslađeno bademovo mleko.

PILEĆA PRSANe sadrže gluten i ubrzavaju metabolizam. Spadaju u čiste proteine.

PIVOSadrži stroncijum, a osim piva možete koristiti i brokoli, bademe, kinou...

BELI I CRNI LUKMikrobiotička hrana utiče i održava metabolički balans. Osim što poboljšavaju ukus obroka, obe vrste luka bogate su insulinom - probiotičkim vlaknom kojei pozitivno utiče na crevni trakt.SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:Neobičan trik za brže mršavljenje8 sjajnih destinacija za letovanje udvojeOldskul rep plejlista za vežbanje5 stvari zbog kojih svi muškarci plačuŠTA KAŽE STATISTIKA: Ko je najbolji fudbaler svih vremena?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track