Letnje hit frizure koje podmlađuju: 3 načina da osvežite izgled! (FOTO)
Foto: Profimedia

ZAVODLJIVE I SEKSI

Letnje hit frizure koje podmlađuju: 3 načina da osvežite izgled! (FOTO)

Žena -
Kada vam je potrebna promena i želite da se ulepšate, ne morate posetiti frizera

Sa vrelim letnjim danima stiže i podizanje kose, a najčešća frizura koju viđamo jeste konjski rep.Iako je on vrlo privlačan, ali i jednostavan način da vam kosa ne smeta, vreme je da izađete iz okvira klasičnog i napravite drastičniji potez kada je reč o frizuri.Ako ste pristalica promena i verujete u to da za kosom ne bi trebalo žaliti,probajte frizuru pevačice Tejlor Svift! Osim što ćete osetiti veliko olakšanje, jer je potrebno skratiti kosu do ramena, bićete vrlo šik ovog leta, jer je kratka kosa sa šiškama na čelu apsolutni hit sezone!

Osim toga, kratka kosa učiniće da izgledate mlađe, a uz pravu šminku ovo će biti pun pogodak!Ukoliko ipak ne možete da se odreknete dugih vlasi, "skratite" ih pomoću pletenica, po uzoru na Dženifer Lopez. Operite kosu, prosušite i dok je još vlažna ispetite pletenice. Ako želite krupne talase, dovoljna je jedna, ako želite sitnije, ispletite nekoliko kika, u zavisnosti od gustine vaše kose.

Ujutro raspletite, podignite šiške kao popularna pevačica i uživajte u trendi frizuri sa loknama kao sa plaže!Za malo elegantnije prilike tokom leta, idealna je kosa srednje dužine, a kako biste uz to izgledali i nekoliko godina mlađe, dovoljan je jedan potez i jedna ukosnica - samo podignite jedan pramen sa strane kao Dženifer i spremni ste da zablistate, čak i na crvenom tepihu!

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilPogledajte još na portalu Stil:Najgore frizure za dame sa 40 i više godina: Čine vas duplo starijom! (FOTO)Lepota sa dvora: Ovako su se negovale žene plave krvi!Dijeta tri jabuke: Izvajajte telo na brzinu!Najbolje frizure za žene posle 40-e: Podmladiće vas i do 10 godina! (FOTO)Greške u šminkanju koje vas čine i do 15 godina starijom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track