ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE PRUŽILA DRUGU ŠANSU: Nikad to više sebi neću dozvoliti!
Foto: Shutterstock

Konstantno pitanje

ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE PRUŽILA DRUGU ŠANSU: Nikad to više sebi neću dozvoliti!

Žena -
On je jedan od onih momaka koji vole da igraju igrice. A ja ih ne volim, niti znam da ih igram, priča ova devojka

"Ljubav je kad sve o tebi znam, jer, sve što znam ti opraštam... A, da te volim nastavljam", kaže Dino Merlin u jednoj svojoj pesmi.

Ovo je priča jedne devojke koja je verovala u ljubav... Nikada nije želela da prihvati činjenicu da su ljudi bezobrazni, oholi, zli... Međutim, desilo joj se ono što je najmanje želela. Zaljubila se u nekoga koga nije mogla da ima, bar u potpunosti.

"Oduvek sam privlačila pažnju muškaraca... Imala sam nekoliko veza i većina momaka je bila ok i svi su bili veoma fini prema meni, ali kao da nisam naišla na nekog ko će me uzdrmati do srži...", počinje priču ova devojka koja je želela da ostane anonimna.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

"On je ušao u moj život kao tajfun! Sreli smo se nekoliko puta u gradu, gledali smo se... Razmenili smo brojeve, i on me je zvao da se vidimo i to nekoliko puta, ali ja sad odbijala... Kao da sam znala, osećala šta će se dogoditi. Kad su slučajni susreti počeli da se događaju prečesto, pristala sam...I, naravno, prvo veče sam shvatila da je on taj..."

Pričala je o njemu kao o princu iz bajke. Kako je bio divan prema njoj, pravi džentlmen. "Počeli smo vezu.. Nekako sam ja bila skeptična sve vreme jer je on jedan od onih prezauzetih momaka koji nikada nemaju vremena. Nisam dala sebi da se zaljubim, ali sam ipak poklekla.. Nisam mogla da mu odolim.

Posle nekoliko meseci, ja sam bivala sve zaljubljenija, a, činilo mi se, i on. Međutim, on je jedan od onih momaka koji vole da igraju igrice. A ja ih ne volim, niti znam da ih igram. Želela sam to da prekinem, iako sam počela da ga volim. Baš iz tog razloga sam morala sebi da priznam da će me on samo povrediti... Raskinula sam. On se neverovatno uvredio, svašta mi rekao. Da sam nezrela, klinka.. Samo što mi nije rekao kako sam mogla sa njim da raskinem. Hej? Ja sa njim?! Strašno...

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Bio je period zatišja, ja sam ga i dalje volela, njega je i dalje bolela sujeta. Pozvao me je nakon nekog vremena i videli smo se. Dugo sam razmišljala da li da odem kod njega i sve ostavim iza sebe. Mislila sam, možda se promenio, shvatio sve.

Ali, ne. Proveli smo noć zajedno i činilo se sve u redu. Međutim, on je ubrzo otišao poslovno i nije se javio. Postigao je šta je hteo. Povredio me kao što sam ja njega povredila. Želeo je samo da budem ranjena kao što sam ja njega ranila. Uspeo je u tome.

Zato stalno razmišljam o stihovima pesme Dina Merlina... "... a da te volim nastavljam"... Dokle tako? Dokle ću da ga volim? Dala sam mu drugu šansu i pokajala se... Da li su svi takvi? Kako dalje? Ostaju samo pitanja i ova životna mudrost..."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track