ANĐELINA IMA PORUKU ZA DEVOJKE: Ispod šminke i iza osmeha i ja sa sam sasvim obična žena!
Foto: Printskrin/FB

Iskreno

ANĐELINA IMA PORUKU ZA DEVOJKE: Ispod šminke i iza osmeha i ja sa sam sasvim obična žena!

Žena -
Glumica je svesna da mnoge devojke žele da izgledaju kao oa i druge poznate ličnosti, pa im je poslala iskrenu poruku koja je oduševila sve

Anđelina Džoli važi za jednu od najleših žena sveta, a jedna je od retkih koja se odvažila na ovakvu objavu na društvenim mrežama.

Naime, ona je na Fejsbuku postavila selfi fotografiju bez trunke šminke i uz nju poslala poruku za sve žene sveta.Ona je očigledno svesna da se mnoge mlade devojke ugledaju na nju i zbog toga je želela da im pokaže da se one ipak ne razlikuju ništa od nje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovaj sjajan post popularne glumice podeljen je oko 15.000 puta i ima preko 46.000 lajkova.

"Ispod šminke i iza osmeha, ja sam sasvim obična žena. Dakle, mnoge devojke se ugledaju na mene. Ja želim da znaju da je prirodno najlepša. One nisu potpuno svesve činjenice da iza mog izgleda ima puno dizajnera, šminkera ali i fotošop majstora.Ceo smisao lepote poznatih ličnosti je pogrešan. Treba da budete slobodne. Ljubav te gradi, nije bitno kako izgledaš spolja. Sada, u 40-im sam prihvatila ko sam ja. Imam mane, i to je u redu. Ponosna sam na sve žene koje su hrabre i realne i može se reći da su dovoljno lepe samo takve kakve su. Nadam se da ćete širiti ovu poruku i neka svet zna da cenite unutrašnju lepotu više nego spoljašnji izgled."

"Beneath the makeup and behind the smile, I am just a regular person. So many girls look up to me. I want them to know...

Posted by Angelina JoIіe on петак 23. октобар 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track