ČUVALI SU NEVINOST DO BRAKA: Godinama su apstinirali, a onda im se desila katastrofa
Foto: Profimedia

Ispovest parova

ČUVALI SU NEVINOST DO BRAKA: Godinama su apstinirali, a onda im se desila katastrofa

Žena -
U društvu koje je potpuno otvoreno prema seksu zaboravljamo da postoje i oni koji u polne odnose ne stupaju do braka.

Jedni to čine iz verskih uvjerenja, a drugi jer su im roditelji rekli kako je to najispravniji način.

Ta je odluka za mnoge bila prava katastrofa. Prva bračna mnogima je prava noćna mora, a stvari ni kasnije nisu bile ništa bolje. Iako se većina venčala iz ljubavi, u krevetu stvari jednostavno nisu funkcionisale.

"Zabaljali smo se nekoliko godina, živeli skupa neko vreme, venčali se. Prava katastrofa”, opisuje anonomni dečko na Reditu kako se čuvanje nevinosti odrazilo na njegov život.

"Oboje smo odrastali u Južnoj Karolini gde je neumesno bilo govoriti o seksu, pogotovo kada su u pitanju žene, i gde nam je sistemski uterivan strah u kosti zbog mogućnosti neželjene trudnoće. Ujedno su nas uveravali kako nikakvo kontracepcijsko sredstvo, zapravo, ne štiti. Stoga je najbolje uopše nemati seksualne odnose”, opisao je.

"Gde nas je to odvelo? U njenom slučaju, u ogroman strah od seksa koji je doveo do bolnog vaginismusa, o kojemu mi nismo imali pojma. Zato smo oboje stisnuli zube i izdržali taj bolni odnos prvi put, drugi put, treći put", priča dečko.

"Kada smo konačno shvatili taj bol, pojavio se i njen strah od trudnoće. Budući je odgajana da je ženina dužnost da spava s mužem, osećala je ogromnu krivicu svaki put kada smo bezuspešno pokušavali da vode ljubav. Što se tiče trudnoće, taj jedan pokušaj mesečno rezultirao bi njenom paranojom da je trudna", opisao je sve poteškoće momak koji je čuvao nevinost.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Njihov se brak raspao. Prema njegovim rečima, sve se u njihovim životima svodilo na svađe zbog seksa.

"Ukoliko bih ja taj dan oprao suđe, utoliko bi ona smatrala kako to činim samo kako bi ona kasnije pristala na seks. Posle tri godine, zatražio sam razvod braka", zaključio je.

Međutim, ovaj par nisu jedini kojima se nevinost obila o glavu.

"Čekala sam, sa svojim prvim suprugom. Oboje smo bili nevini. Nisam znala da smo potpuno seksualno nekompatibilni. To nije jedini razlog zašto smo se rastali, ali je uvelike pridonio raspadu braka", napisala je jedna žena.

Iskustva su različita, većini je seks prouzokovao psihičku i fizičku bol."Provela sam godine plačući u kupatilu. Osećala sam se glupo i poniženo jer sam se morala da se napijem kako bih izdržala bolan odnos i kako bih otklonila strah od seksa. Svoj život doživljavala sam kao potpuni promašaj”, otvoreno je napisala druga žena.

Međutim, to se stanje promenilo. Jednoga dana, bol je prestala, a seks je postao užitak.“Već sam počela verovati kako sam aseksualna osoba, a onda se dogodila promena. Imala sam seks sa verenikom i bola nije bilo. Za mene, to je bilo pravo otkriće. Uživala sam u seksu!", napisala je žena.

Prvi seks nije svima bio toliko grozan. Postoje parovi kojima se čekanje doista isplatilo i osim što su u braku ispunjenom ljubavlju, uživaju u telesnosti više nego ikada. Zapravo, nikada pre nisu uživali dok se nisu venčali..

Evo što kažu ti srećnici:"Ja i suprug bili smo strpljivi i čekali smo prvu braćnu noć. Te smo imali sedam puta imali seks, a iduća 24 sata bila su fantastična. Uopše nije bilo loše, bilo je zabavno. Žao mi je što čitam ovako tužne priče, možda smo mi izuzetak. Sve što želim reći jest da, čekali smo i totalno nam se isplatilo”, napisala je žena.

Nevinašca koja su čekala prvu braćnu noć složili su se oko jedne stvari. Ukoliko ne ide iz prve, treba nastaviti pokušavati. Mnogima je prvi seks bio jako loš, ali nakon nekoliko dana, kada su se opustili, sve je došlo na svoje mesto.

"Oboje smo u brak stupili nevini, i to je bio naš izbor. Oboje u ranim dvadesetima. Posle svadbe otišli smo na medeni mesec. Egzotičan otok, hotel sa pet zvezdica. Malo mi je nepeijatno da priznam, ali trebalo mi je tri-četiri pokušaja da taj seks bude bolji. Totalni blesani. Dao sam joj jedinu stvar koju sam imao, a isto je učinila i ona. Pokušavali smo i pokušavali, dok nismo uspjeli. Danas, 15 godina kasnije i sa dvoje dece, upravo je ta odluka nešto što nas spaja. Upoznao sam samo jednu djevojku, a ona je danas moja žena. Da me neko pita bih li ponovno izabrao isto, odgovor je - da", ohrabrio je "nevine" ovaj čovek.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track