(FOTO) ONA VAŽI ZA OSOBU OD STILA, A NJENE RUKE SU JEZIVE: Zbog ovoga su je uporedili sa vešticom
Foto: Tviter

Poput starice

(FOTO) ONA VAŽI ZA OSOBU OD STILA, A NJENE RUKE SU JEZIVE: Zbog ovoga su je uporedili sa vešticom

Žena -
Sara Džesika Parker je pridobila veliki deo ženske publike ulogom Keri Bradšo u poznatoj seriji "Seks i grad". Pamtimo je kao trendseterku i osobu od stila, ali malo ko je primetio da glumica ima ružne ruke.

Iako to nije naglašeno u seriji kao i u filmovima, na fotografijama su njene ruke uglavnom ispeglane u fotošopu. Sara Džesik Parker (51) je nedavno zakoračila u šestu deceniju, ali njene ruke su godinama iste.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumica je poznata po svojoj vitkoj figuri, zbog čega i njene ruke izgledaju po malo jezivo. S obzirom da je izuzetno mršava, Sara ima izražene vene i kosti, pa joj ruke izgledaju kao kod neke starice. Sama glumica je priznala da joj nije bilo svejedno kada je čula da je zbog ruku porede sa vešticama.

"Uzela sam jedan magazin i u njemu je bio tekst o mojim rukama i tome koliko su ružne i kako bi trebalo da odem kod kozmetičkog hirurga da ih sredi. I bila je tu zaista okrutna ilustracija mojih ruku kao veštičijih. Pozlilo mi je. Osećala sam se kao da bi trebalo da me smeste u bolnicu. Ali sam se i zamislila. Ovako stoje stvari, ja volim svoje ruke. Nasledila sam ih od majke i nikad ih ne bih menjala", rekla je Sara kojoj ne smeta izgled njenih ruku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track