SOK ZA KOJIM LUDI HOLIVUD: Kilogrami odlaze za 3 dana i najvažnije - više se ne vraćaju
Foto: Suter

Recept

SOK ZA KOJIM LUDI HOLIVUD: Kilogrami odlaze za 3 dana i najvažnije - više se ne vraćaju

Žena -
Kimberli Snajder savetovala je mnoge poznate glumce od Dru Barimor do Dite von Tiz.

Nedavno je objavila knjigu u kojoj detaljno objašnjava 85 recepata za lepotu. Saveti uključuju jedenje banana za uklanjanje podočnjaka ispod očiju, kao i ispijanje kokosove vode protiv mamurluka. Svi njeni recepti su bez glutena i mlečnih proizvoda, od lako dostupnih namirnica.

Objašnjava važnost sastojaka koji čiste creva i time čine ljude lepšim, a njena glavna mantra je "lepota iznutra prema van".

"Mnogi klijenti vide promene na koži i energiji već za 3 dana, kilaža lako odlazi i ono važnije - ne vraća se", rekla je Kimberli.

Ona je protivnik brojanja kalorija i smatra da je detoksikacija dugotrajni program koji se redovito mora praktikovati za vidljive rezultate.Njen program je stil života, a za one koji se boje tako velikih odricanja savetuje barem izbacivanje pića sa veštačkim zaslađivačem jer uzrokuju suvu kožu i bubuljice.

"Imaju 0 kalorija, ali ono što sam videla da rade ženama i devojkama… prepuna su kiselih kemikalija i totalno izbacuju tijelo iz ravnoteže. Jednostavno je previše problema vezanih uz gazirana pića".

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Preporučuje sledeće namirnice:Ananas - on potiče stvaranje kolagena koji je esencijalan za mladolik izgled.Lanene semene kao injekciju esencijalnih masnih kiseline i avokado koji je bogat vitamina C,E i K.Za sve koji imaju podočnjake ispod očiju preporučuje jednu bananu na dan. Bogate su kalijumom koji reguliše vodu ispod očiju.Klijentima koji se muče sa aknama preporučuje kokosov jogurt, jabukovo sirće za ispiranje toksina i luk za čišćenje jetre.Za lepšu kosu preporučuje jela s mrkvom i semenkama bundeve. Mrkva je bogata beta karotenom koji je bitan za sjajnu kosu, te zdravo teme što je esencijalno za rast kose. Semenke bundeve dobar su izvor cinka, sumpora i vitamina – tri važna sastojka za kosu i B vitamina bitnih za bujnost kose.

Za krhke nokte preporučuje proso koji je bogat biotinom, spanać i kelj jer su bogati kalcijumom.

Glumica Dru Barimor je izjavila da obožava i poštuje njen program.

Prva stvar koju Kimberli savetuje svojim klijentima je da počnu piti smuti, za koji kaže: "To je ukusno piće, koje nam daje ne samo motivaciju za gubitak kilograma, nego i pomlađuje kožu, usporava starenje i povećava energiju. Potpuno je jednostavno i pomoglo je mojim klijentima, od holivudskih zvezda do zaposlenih majki. Često radim kao nutricionista na filmskim setovima i kada ih upoznam sa ovim smutijnem, vidim da ga svi glumci, direktori i producenti piju svaki dan jer obožavaju njegov učinak!"

Sastojci:* 1,5 šolja vode* 1 glavica zelene salate* 3-4 stapke celera* Šaka spinata* 1 jabuka* 1 kruška* 1 banana* Sok pola limuna

Dobro operite sve sastojke, nasjeckajte i izmiksajte u blenderu. Ovaj super napitak je pogodan kao doručak za sve koji žive užurbano, a žele da dobiju jutarnju injekciju zdravlja, lepote i energije, ali i da stesaju liniju.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(atma.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track