(FOTO) Po Zoraninom ukusu: 3 printa kojima ćete se ove sezone privući i pažnju i komplimente
Foto: Printscreen Instagram

Devojke, gledajte i učite!

(FOTO) Po Zoraninom ukusu: 3 printa kojima ćete se ove sezone privući i pažnju i komplimente

Žena -

Kako odabrati jednostavan i nenapadan dezen, koji je ipak toliko efektan da čini da uvek budete u centru pažnje? Zavirimo u plakar Zorane Jovanović!

Jednostavne prugeUkoliko pažljivo pogledate odevne kombinacije lepe modne blogerke, primetićete da ona ne beži od bele boje, a upravo je ona sjajna podloga za njene komade s prugastim dezenom, piše Story.rs.Da biste izgledali atraktivno, nisu vam neophodne drečave boje koje se teško kombinuju: dovoljna je bela majica s crnim ili teget prugicama i izgledaćete sjajno!

Motiv koji se ponavljaPonovo isti trik: bela pozadina! Motiv kojim je "ispečatirana" ova površina može biti bilo kakav, a Zorana je ovde mudro spojila floralni dezen s upečatljivim printom koji okreće sve glave.

When the wind game is strong you wear shorts @windsorstore dress

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Apr 17, 2016 at 7:38am PDT

Međutim, čak i varijanta sa crnom pozadinom izgleda sjajno!

Thank you for 400k

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Apr 12, 2016 at 6:28am PDT

Zastave

Kao i svakog proleća i leta, nosićemo lagane majice s aplikacijama u bojama najpoznatijih svetskih zastava. Zorana je odabrala američku, ali su jedanko popularne i boje zastave Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije.

USA wearing @windsorstore sweater

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Apr 15, 2016 at 11:46am PDT

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:NjEGA SIGURNO NE BISTE PREPOZNALI: Gde su i kako danas izgledaju Marija i Boba iz "Ludih godina"? (FOTO)NAJLEPŠA MEĐU DECOM POZNATIH: Lepota ćerke Dragana Bjelogrlića oduzima dah (FOTO)UČIMO OD NAJBOLJIH: 3 najlepše haljine za proleće koje nam je pokazala Zorannah (FOTO)(VIDEO) Zorannah priznala: Razmažena sam i slušam samo narodnjake!3 lekcije o nošenju teksas jaknice koje smo naučili od Zorane (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track