Najnovije vesti

BILA SAM U ŠEMI SA PROFESOROM: Slao mi je signale, delovalo je kao dobra ideja, ali...
Foto: Profimedia

Ispovest

BILA SAM U ŠEMI SA PROFESOROM: Slao mi je signale, delovalo je kao dobra ideja, ali...

Žena

Ispovest devojke napravila je pravi haos na društvenim mrežama. Reakcije su bile različite, ali svi su se složili oko istog - sama je to želela.

"Slao mi je stvarno neke jasne signale. Nežnim glasom me je dozivao, pa me pipne po ramenu nekad..."

Na fakultetu, imala sam jedni prijateljicu Džuli. Ona je bila jedna od onih kul devojaka. Nosila je čizme, helanke, prsluke, uopšte, bila je u kul fazonu.Imala je neku fensi frizuru, prelepu kožu koju je nasledila od majke Italijakne i krupne oči.

Bila je prirodna lepotica, veoma pametna i sa njom je bilo neverovatno lako se družiti. Tako je i veoma razumljivo što se dopala i profesoru.

Kasnije u toku semestra, počela je da mi priča kako dobija neobične vibracije od jednog od profesora. Bio je veoma zgodan, i bila je ubeđena da joj šalje signale da mu se dopada.

Jedan dan smo imali čas u prirodi, a profesor je morao da uzme brojeve telefona od svih studenata, da se ne bi izgubili. Ona se sledeći dan nije pojavila na predavanju, a onda joj je on poslao poruku: "Nisam te video na predavanju danas. Da li je sve u redu"?

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Kada se semestar završio, nije više bila na predavanjima kod njega. Počeo je češće da joj šalje poruke, i to joj se dopalo. Bio je oženjen, što su oboje znali, ali delovalo je kao da nijedno ni drugo nemaju problem sa tim.

Džuli me je obaveštavala o sve što se događalo, ali nije mi zvučalo mnogo drugačije od mojih iskustava dopisivanja sa momcima. Ali, ovaj je bio oženjen i imao preko 30. godina...

Njegova žena je trebalo da bude odsutna sledeće nedelje. Našli su se na piću, a zatim otišli kod njega i naravno, imali seks. posle toga, dovezao ju je ispred kuće blizu kampusa. I ništa se više nije dogodilo.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Džuli nije bila oštećena. Nije se iznervirala. Samo je imala seks, i osećala se prilično dobro po tom pitanju. Seks je bio odličan, momak je bio super, pametan, zreo i tretirao je sa poštovanjem.

Ovo se desilo na sredini njenog poslednjeg semestra na fakultetu, a imali su seks još nekoliko puta pre nego što je diplomirala. Nikad nije bilo nešto ozbiljno, oboje su znali da to ne vodi nikuda, i bili su skroz ok po tom pitanju.

Džuli je diplomirala, preselila se na drugi kraj zemlje i sad ima divnog momka.

Pitala sam je nedavno o tom periodu kada je imala "šemu" sa profesorom, šta sada misli o tome, dve godine kasnije.

Rekla je upravo ono što sam mislila da će reći: "Ponekad, seks je samo seks".

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...