Najnovije vesti

SOFIJA OTVORILA DUŠU: Zabavljala sam se sa MILIJARDEROM i prošla kroz PAKAO, evo zašto!
Foto: Profimedia

Nije sve kao što izgleda

SOFIJA OTVORILA DUŠU: Zabavljala sam se sa MILIJARDEROM i prošla kroz PAKAO, evo zašto!

Žena

Mnoge devojke žele da su u vezi sa milijarderom. Sanjaju o luksuzu, misle da sve mogu novcem, ali istina je potpuno drugačija. Ova devojka je iskusila takvu vezi i evo šta kaže.

Sofija se zabavljala sa milijarderom koji je bio duplo stariji od nje. Tada je imala 22 godine, a ovo su ne tako lepe stvari koje možete da očekujete ako neko prebogat krene da vas muva.

 

Spremite se za njegov ego

 

"Sa velikim bogatstvom dolazi i još veća arogancija. Uspešna poslovna strategija i verovanje da ste Bog jer ste zaradili sve te pare bukvalno idu ruku uz ruku. Iako je duboko unutar sebe bio "dobra osoba", ali stvari koje su nam na samom početku bile impresivne vremenom postaju uobičajene, posebno ako osoba koja pokušava da vas zadivi u vezi to ne shvata. Prostim rečnikom: Nikada neću izaći sa nekim ko mi ne dozvoljava da pričam i pun je go***a", iskrena je Sofija.

 

Većinu vremena ste nebitni

 

"Zašto bi se milijarder zabavljao sa običnom osobom? To je dobro pitanje. Morate da shvatite da ljudska bića mogu da budu zadovoljna samo određeno vreme.

 

Ne postoji ta količina novca i pažnje koja može da ispuni prazninu, ali ako imate sredstva – sigurno ćete pokušati to da uradite", otkriva Sofija za sajt Look.

 

"Moj milijarder je imao pregršt problema koje novac nije mogao da reši i oko sebe je imao jako malo ljudi kojima je mogao da se poveri. Svi ti problemi pali su na moja pleća. Moram priznati da sam bila mnogo bolja od terapeuta jer je u sve bio uključen i seks", dodaje.

 

Nazivaće vas sponzorušom

 

"Ponekada samo želite da neko obrati pažnju na vas. Ako je kojim slučajem taj muškarac prepun novca, postojaće određeni problemi sa kojima ćete morati svakodnevno da se suočavate", objašnjava.

 

Ne spominjite ga previše budućim tipovima

 

"Većina muškaraca je već dovoljno nesigurna kada su bivši tipovi devojka u pitanju i zbog toga nije pametno spominjati stvari kao što su "jahta", "vila" i "egzotične lokacije"", savetuje Sofija mlade devojke.

 

(Telegraf)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...