(VIDEO) BOLNA ISPOVEST SEKSUALNE ROBINJE: Prvi odnos sam imala pre nego što sam PROGOVORILA!
Foto: Printskrin

Roditelji je prodali kao bebu

(VIDEO) BOLNA ISPOVEST SEKSUALNE ROBINJE: Prvi odnos sam imala pre nego što sam PROGOVORILA!

Žena -

Bivša seksualna robinja, poznata samo pod imenom Kendal, gostujući u televizijskom šou kod doktora Fila, podelila je prvi put sa javnošću svoju traumatičnu ispovest.

Kendal je pre tri godine uspela da pobegne iz čeljusti svog vlasnika, ali i danas strahuje da će je on pronaći i prisiliti da se vrati starom poslu.

U pakao prostitucije dospela je vrlo rano. Naime, roditelji su je odmah nakon rođenja prodali u roblje. Priseća se kako je zlostavljanje iskusila i pre nego je znala da govori.

"Čovek koji me posedovao mi je rekao da sam stvorena za to. Držao me u kavezu koji je visio sa plafona", ispričala je Kendal.

Kada nije bila zaključana u kavezu sa ostalom decom, privatnim avionima je putovala oko sveta i prodavala se moćnim i bogatima muškarcima. Imala je šest lažnih pasoša. Njeni klijenti bili su lekari, političari, pa čak i policijski službenici, piše Dejli Mejl.

Kendal je u intervjuu objasnila da su je naučili kako da se ponaša i oblači, da niko ne bi posumnjao da je robinja.

"Oblačila sam skupocene komade odeće, imala sam vlastitog frizera i stilistu kad bih išla na sastanke s klijentima", otkrila je.

Novac za usluge nikad nije dobila na ruke, nego bi ga klijenti plaćali njenom vlasniku koji je dogovorio posao.

Tokom svog intervjua u TV šou doktora Fila, prestrašena žena je svog bivšeg vlasnika oslovljavala kao "muškarca koji je poseduje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track