(FOTO) ONI ZNJAU NAJBOLJE: Svi srećni parovi su ovih 10 stvari uradili na svom venčanju
Foto: Profimedia

Dug i srećan brak

(FOTO) ONI ZNJAU NAJBOLJE: Svi srećni parovi su ovih 10 stvari uradili na svom venčanju

Žena -

Svaki par ima svoju verziju savršenog venčanja. Ipak svi se slažu u jednom - ovih 10 stvari morate uraditi na dan venčanja.

Ne postoje reči koje bi opisale uzbuđenje, stres i haotičnost koja prati venčanje. Od trenutka kada uzmete planer u svoje ruke do onog trenutka kada ispratite poslednjeg gosta, očekuje vas mnoštvo različitih prepreka koje i ne možete zamisliti. Ipak, kako tvrde mnogi srećni parovi koji su opstali duže od trideset godina, ovih 10 stvari prosto morate uraditi za svoj poseban dan.

1. Ostavite telefon

Bilo da želite da postavite selfi na Instagramu ili da podelite svoje utiske uživo sa ljubomornim drugaricama na Fejsbuku, telefonu nije mesto na venčanju.Svako od nas je prošao kroz tu neprijatnu situaciju kada vas neko zbog poruke na telefonu potpuno izignoriše. Vaše venčanje nije trenutak za ovakvo ponašanje. Na kraju krajeva, ne želite da postnete mlada koju će pamtiti po tome što je čitavog dana bila zauzeta mobilnim telefonom.

2. Uvek imajte plan

Važno je da uvek imate na umu sve što ste isplanirali taj dan, ali kako biste izbegli dodatan stres - zapišite sve ove stvari sa tačnim rasporedom kojim će se desiti. Ovaj papir dajte svojoj najboljoj prijateljici u koju imate poverenja i koja će vas neprimetno podsetiti ukoliko nešto izostane. Na taj način, bićete mnogo opušteniji.3. Odvojte vreme za detalje

Divite se svojoj haljini, ukrasima koji su na stolovim, pogledima gostiju. To je samo jedan dan koji će brzo proleteti, a ti detalji će vam pomoći da ga pamtite i decenijama kasnije.

4. Fokusirajte se na svog partnera

Osoba zbog koje ste zaista oranizovali svoje venčanje nije niko drugi do vaš parner, te ne postoji razlog zbog čega bi on pao u drugi plan. Venčanje je ritual koji simboliše pobedu vaše ljubavi i upravo tom ljubavlju bi trebalo da bude ispunjen ceo dan.

5. Smejte se kada stvari krenu naopako

Naravno da ovaj dan neće proteći svršeno! Ipak, sve te sitnice koja vam u tom trenutku budu delovale katastrofalno, mogu postati divno sećanje i anegdota kojoj ćete se smejati godinama.6. Nemojte videti partnera do ceremonije

Mnogi srećni parovi tvrde da stari običaj da mlada ne sme da se vidi pre venčanja zapravo čini sam susret mladenaca nezaboravnim i uzbudljivijim.

7. Budite potpuno sami

Odvojte jedan trenutak tokom dana kada ćete se potpuno posvetiti svom partneru. Tada možete razmeniti nežnost, ali i utiske. Ipak, ni u ovome ne smete preterivati, jer se vaši gosti osećati izopšteno i usamljeno.

8. Započnite dan zahvalnošću

Veoma je lako da vas obuzme uzbuđenje i haotičnost tog dana, tako da je jutro pravi trenutak kada možete dozvoliti sebi da budete nasamo sa svojim mislima. Udahnite duboko i uživajte, ali što je najvažnije budite zahvalni na svemu što vam se dešava9. Učinite nešto značajno za devojačko ili momačko veče

Iako momačko i devojačko veče treba da protekne u dobroj zabavi, uvek imajte na umu da su uz vas prijatelji koji će vas pratiti ceo život. Učinite nešto po čemu ćete pamtiti ovo veče koje će učvrstiti vaše prijateljstvo. 10. Upamtite da se život nastavlja i nakon venčanja Šta god se bude desilo na ovaj poseban dan, uvek imajte na umu da vaš prvi bračni život počinje tek nakon venčanja.

Izvor: Glossy.rsSa sajta Glossy.rs pročitajte i:Poznate lepotice su poludele za slamnatim šeširima: 10 modela kojima je nemoguće odoleti (FOTO)Obožavaoci Sofije Vergare ŠOKIRANI: Bez šminke glumica izgleda NEPREPOZNATLJIVO (FOTO)Počinje Kanski festival: Najveće zvezde prošetale crvenim tepihom, ali svi pogledi su bili usmereni ka Moniki Beluči (FOTO)

Skandal koji će UNIŠTITI kraljevsku porodicu: Kralj snimljen s ljubavnicom - u ženskoj majici! (FOTO, VIDEO)Ima 48 godina i u mini suknji izgleda PERFEKTNO: Voditeljka Dnevnika zapalila društvene mreže (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track