PREPOZNAJTE LOVCA NA ŽENE: On ima 5 osobina kojima će vas bez muke fascinirati!
Foto: Profimedia

POSTOJI NAČIN DA IH IZBEGNETE

PREPOZNAJTE LOVCA NA ŽENE: On ima 5 osobina kojima će vas bez muke fascinirati!

Žena -

Kod većine muškaraca možemo pronaći barem jednu manu kada prvi put razgovaramo sa njima. Svaki lovac na ženu zna da je najbolji način za impresioniranje žene upravo to ­ pustiti je da priča o sebi.

BIO JE VERAN, A FLERTOVAO JE SA MNOM: Učinila sam nešto strašno i sada ne znam šta da radim!

Neki muškarci traže vezu, neki neobavezan flert, a nekima je važno samo uloviti ženu i naterati je da se barem malo zaljubi pre nego što je zamene nekom drugom. Stručnjak za veze Džuli Spira upozorava na takozvane "lovce na žene" ­ oni su zgodni, šarmantni, i nemaju nikakvu nameru zadržati do jutra.

Evo kako ga prepoznati:

1. Savršen je

Kod većine muškaraca možemo pronaći barem jednu manu kada prvi put razgovaramo sa njima, ali lovac na ženu je stručan u svom poslu i zna kako se predstaviti savršenim. Žena to neće ni primetiti, čak naprotiv, pomisliće da je pronašla onog pravog ­ barem do sledećeg jutra.

2. Koristi oružje dodira

Tebi će se možda činiti da te slučajno dodirnuo po kolenu ili po ruci dok je posezao za svojom čašom, a kad te dohvati oko struka kako bi prošao pored tebe, nećeš ni sanjati da je to sve deo strategije. Većina muškaraca je na početku ipak malo suzdržanija, a muškarac koji se tako "slobodno" ponaša verovatno to radi toliko često da mu je prešlo u naviku.

foto: Profimedia

3. Sluša sve o tebi

Znamo, zvuči savršeno, zar ne? Ne želimo da misliš da nisi zanimljiva, ali svaki lovac na ženu zna da je najbolji način za impresioniranje žene upravo to ­ pustiti je da priča o sebi. On će tako imati sve informacije koje želi imati, a ti o njemu nećeš znati ništa. Savršeno za beg kada mu bude potreban.

4. Upečatljiv je

Lovci na žene su uvek upečatljivi u društvu. Neki od njih će imati smešnu kravatu koja privlači poglede, neki će odabrati zanimljiv šešir, a neki će samo biti jako glasni. Lovac na žene je vrlo često kamufliran kao simpatični tip iz ekipe, a prestaje biti simpatičan čim shvati da te ima.

5. Ignoriše te

Normalan muškarac će pričati sa devojkom koja mu se sviđa i pokazati joj da mu je zanimljiva. Onaj koji lovi će je ignorisati u grupi prijateljica i pričati sa svima, samo ne sa njom. Time traži reakciju, a ako je dobije, zna da je na pravom putu.

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track