MOJ SUPRUG BI UMRO DA SAZNA: Imala sam telefonski seks sa nepoznatim muškarcem!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

MOJ SUPRUG BI UMRO DA SAZNA: Imala sam telefonski seks sa nepoznatim muškarcem!

Žena -

Ova žena je otkrila što ju je to nagnalo da iskuša seks putem telefona s nekim koga nikada nije videla.

Kaže kako je sada najviše muči to da li da prizna suprugu šta je napravila ili ne.

"Danas sam imala telefonski seks. Samo sam želela da vidim kako to izgleda. Mom suprugu to nikada ne bi palo napamet, a umro bi valjda da sazna. Neću to ponoviti, ali ne znam treba li da mu kamžem ili ne? Znam da će poludeti i osećati se iznevereno. Barem bi se ja tako osećala da je obrnuto, da je on to napravio meni.

foto: Profimedia

Radi se o tome da sam bila nezadovoljna seksualnim životom u poslednje vreme. Da ne spominjem kako on puno radi, a ja se osećam usamljenije nego ikad. Kada se vrati s posla, poslednja stvar koju radi je obraćanje pažnje na mene. Shvatila sam kako mogu sama zadovoljiti neke svoje potrebe i ne zamarati ga njima.

Znam, to je tužno, ali on jednostavno ne brine za mene, a i nije previše zainteresovan za to. Više ga zanima spavanje i ne mogu ga kriviti zbog toga. Deo mene je uveren kako mu više nije stalo, a drugi deo to sve pripisuje umoru.

foto: Profimedia

Inače, imali smo dobar seksualni život, ali u zadnje vreme više nije tako. Brak je uglavnom u redu, ali osećam se kao da živim s cimerom. Trenutno samo živimo zajedno. Telefonski seks s njim bio bi neprijatan jer je već ranije rekao da ne može shvatiti ozbiljno kada ga pokušavam nagovoriti na nešto novo. Međutim, možda bih mogla pokušati ponovo".

Kurir.rs/Relationship Talk, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track