Najnovije vesti

MOJ BRAK SJAJNO FUNKCIONIŠE SAMO ZATO ŠTO IMAM SEKS SA DRUGIM MUŠKARCIMA: To mi je jednostavno potrebno!
Foto: Profimedia

TAKO SU OJAČALI VEZU

MOJ BRAK SJAJNO FUNKCIONIŠE SAMO ZATO ŠTO IMAM SEKS SA DRUGIM MUŠKARCIMA: To mi je jednostavno potrebno!

Žena

Laura i Majk Leonard su dve godine u poliamornom braku. Iako se slažu da je komunikacija veoma važna, njihova tajna uspeha se svodi na to da oboje znaju s kim spavaju.

Ovaj zaljubljeni par je otkrio da je ova vrsta odnosa ojačala njihov brak.

"To što smo poliamorni našu vezu je samo osnažilo, uvek komuniciramo jedno sa drugim. Seks sa drugima nema nikakve veze s 'varanjem', jednostavno oboma je potreban više od jednog partnera kako bismo zadovoljili svoje potrebe", kazala je Majkova supruga. Ona je u daljem toku intervjua objasnila da su povremeno ljubomorni jedno na drugo, te da je to sasvim normalno.

foto: Profimedia

Laura i Majk imaju i određena pravila svog odnosa. Svoje druge partnere nikada ne dovode kući, a razlog je njihov petogodišnji sin.

"Izlasci sa drugim muškarcima je deo onoga što ja jesam i zato znam da ću uvek biti poliamorna. Majk i ja smo se venčali jer smo znali da nikad nećemo biti drugačiji", istakla je. Laura je otkrila da u situacijama kada ne može da pronađe muškarca za sastanak, koristi stranice za upoznavanje.

"Imala sam oko deset partnera otkad sam u braku, a obično odlazim na dva do četiri sastanka mesečno. Majk takođe ide na sastanke sa ženama i o seksualnim partnerima otvoreno pričamo, iako smo u braku."

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Dailymail, Foto: Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...