ANITINA ISPOVEST JE UZNEMIRILA SVET: Mom mužu ne smeta što imam ljubavnika, upoznao je i našu decu!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ANITINA ISPOVEST JE UZNEMIRILA SVET: Mom mužu ne smeta što imam ljubavnika, upoznao je i našu decu!

Žena -

Nakon 10 godina srećnog braka i dvoje dece, Anita Kesidi (40) iz Londona rekla je svom suprugu Marku (46) da je monogamija guši i da bi želela da iskusi i druge partnere, seksualno i emocionalno.

Mark nije imao ništa protiv pa su se dogovorili da oboje nađu ljubavnike. Ona je pronašla mladog Italijana, tridesetogodišnjeg Andreu.

Pre godinu dana javno sam objavila svoju novu vezu na Fejsbuku podelivši fotografiju na kojoj smo bili i Mark, moj suprug, ja i naše dvoje dece. Prijatelji su me pitali ko je drugi muškarac, a ja sam im rekla da je to Andrea - moj dečko. Znala sam da će to šokirati sve, ali stvarnost je takva da smo pre tri godine imali najteži razgovor u našim životima. Nakon srećnih 10 godina braka, rekla sam Marku da mi to nije dovoljno.

Nisam želela da imam aferu iza njegovih leđa. Rekla sam mu da ne želim da imam seks samo s njim. Plakala sam i oboje smo bili jako uzrujani. Moj dan se vrti oko toga da odvezem decu u školu i odem po njih, ali u mene se uvukao taj osećaj kako mi u životu nešto nedostaje. Volela sam Marka i naš seksualni život je bio dobar, ali osećala sam se usamljeno. Pokušala sam da steknem više prijatelja. Pridružila sam se lokalnoj grupi za pisanje. Tamo sam počela da pišem o ženi koja ima aferu, pa sam čitala sam o preljubi. Knjiga je bila o odnosima, a jedno poglavlje odnosilo se na veze koje nisu monogamske. Verujem da tradicionalni odnosi mogu biti poput vazdušne komore. Upoznate nekoga i ono što imate je neverovatno, pa zatvorite sva vrata i prozore pokušavajući zadržati to što imate samo za sebe. Ali, vazduh postaje kiseo jer nema kiseonika.

Mark je ostao kod kuće sa decom kad sam izašla prvi put na sastanak i razgovarali smo o tome kada sam se vratila. Svaki put kada sam imala dogovor, Mark je znao gde idem i sa kim. Ljudi misle da je to sve zbog seksa, ali nije. Često nađete pravu povezanost, kao što je to s Andreom, kojeg sam upoznala pre dve godine. Prošlo je šest meseci od upoznavanja pre nego što smo proveli vikend zajedno, ali jako brzo smo postali bliski. Upoznao je Marka nakon devet meseci, a decu nakon godinu dana. Deci sam objasnila šta je monogamija i to kako ne verujem da je to više za mene.

foto: Profimedia

Andrea viđa druge žene. Jesam li ljubomorna? Ponekad. Mark je slobodan da viđa druge žene, ali nakon nekoliko pokušaja je shvatio kako to nije za njega. Prestali smo da spavamo pre 18 meseci i dogovorili smo se da se raziđemo, iako i dalje živimo u istoj kući. Andrea povremeno dođe i svi smo zajedno, uključujući Marka. Mark i ja i dalje provodimo Božiće zajedno. Volim li ga i dalje? Naravno, ali u meni više nema one seksualne ljubavi. Razlog zašto sam javno progovorila o tome je to što smatram da bi se o ovakvim temama trebalo govoriti češće. Kao što poligamija nije za svakoga, tako nije ni monogamija.

Šta suprug Mark kaže na to?

Oboje smo znali da Anita nije sasvim srećna. Biti u vezi koja nije monogamna nikada mi nije palo na pamet. Da je Anita imala aferu iza mojih leđa, to bi bio kraj. Jedina stvar koja je ovu celu situaciju napravila mogućom bila je njena iskrenost. Zašto sam to prihvatio? Pa, čitao sam o poligamiji, i intelektualno, sam video dosta toga što tome ide u prilog. Moja prva reakcija bila je: "Ne, to nije za mene". Jesam li želeo da mi supruga bude nesrećna u braku Apsolutno ne. Kada volite nekoga, želite da bude srećan. Nikad nisam bio neveran u vezi, ni pre Anite, nisam želeo nikoga, to mi se nije činilo u redu. Imam viziju da dočekam starost s jednom osobom, s nekim ko je poseban, a to neće biti Anita - i ne bih ni voleo da bude ona, jer ne želi iste stvari kao ja.

foto: Profimedia

Šta kaže njen ljubavnik Andrea?

Kada sam upoznao Anitu, imao sam devojku koju sam jako voleo, ali bio sam u procesu istraživanja novih puteva. Nadao sam se da će moja devojka prihvatiti tu ideju, ali ona je rekla da poligamija nije za nju. U prethodnim vezama sam varao devojke, ali mrzeo sam to što moram biti neiskren.

U međuvremenu smo Anita i ja "kliknuli". Za nas je sve bilo zbog romantike, pa tek tada zbog seksa. Znao sam sve o Marku i njenoj deci. To je užitak ovakvog načina života - nema tajni. I dalje viđam druge žene. Možda vam se čini teško započeti razgovor s nekom ženom u baru i priznati "Volim svoju devojku, ali izlazim s drugim ženama", no iznenadili biste se koliko njih to prihvati. Možda cene iskrenost. Otkako sam upoznao Anitu, bio sam uključen u još jedan poligamni odnos koji je trajao oko godinu dana. Oboje smo uživali u otvorenosti naše veze, ali smo osetili da su nam potrebe i granice različite pa smo se razišli. Mlađi sam od Anite pa ne znam kako će se stvari među nama razvijati. Samo znam da je za sada ova veza ono pravo.

Kurir.rs/DailyMail, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track