NAKON 30 GODINA BRAKA OTKRIO JE GNUSNE STVARI: Prijateljicama je pričala da mi je mali, prevarila me, a to nije najgore!
Foto: Profimedia

OSTAO U ŠOKU

NAKON 30 GODINA BRAKA OTKRIO JE GNUSNE STVARI: Prijateljicama je pričala da mi je mali, prevarila me, a to nije najgore!

Žena -

Imali su skladan brak 30 godina sve do jedne noći kad je suprug slučajno čuo ženin razgovor s prijateljicama.

Pod uticajem alkohola je izgovorila svakakve gnusne stvari o njemu, od kojih se većina tiče njegove muškosti. Otkrio je još neke stvari iz njene prošlosti i to ga je slomilo. Počeo je da razmišlja o razvodu pa je potražio pomoć stručnjaka Kolin Nolan na jednom portalu.

foto: Profimedia

"Draga Kolin, pišem ovo pismo sa suzama u očima. Treba da proslavim 30 godina braka, a žena i ja imamo troje odrasle dece, s tim da dva sina još uvek žive s nama. Prošle nedelje smo supruga i ja bili na nekom događaju s njenim prijateljicama, nakon čega smo otišli u kuću jedne od njih na još jedno piće. Kad je došlo vreme da odemo kući, pozvali smo taksi i ja sam ga čekao pored ulaznih vrata, dok je žena još ostala u kuhinji. Jedna od njih ju je pitala šta bi učinila kad bi mogla vratiti vreme i nadoknaditi sve što je propustila u poslednjih 30 godina. Moja je žena odgovorila: "Još jednu noć sa Džonom." Bio sam totalno šokiran. Džon je njen bivši s kojim je izgubila nevinost. Hteo sam da se zemlja otvori i proguta me. Jedva sam zadržao suze, a one nisu primetile da ja tamo stojim. Tada ju je prijateljica pitala zašto joj to nedostaje kad ima tako divnog supruga, a ona je rekla: "Ali nema dovoljno veliku opremu, dok je Džon bio znatno veći i bolji u krevetu."

foto: Profimedia

Onda je nastavila da priča o još četiri muškarca s kojima je spavala i svi su imali veći nego ja. Bio sam slomljen, između ostalog i zato što mi je uvek govorila kako je imala seks samo s jednim tipom pre mene. U tom trenutku me videla jedna od njenih prijateljica i odmah pravdavala moju ženu da nije tako mislila i da je samo pijana. Moja žena ne zna da sam ja sve čuo, iako zna kako nešto ne štima. Ne mogu to izbaciti iz glave i noćima ne spavam. Kako da pređem preko toga? Razmišljam da pokupim svoje stvari i odem", rekao je on.

Odogovor:

"Kao prvo, moraš joj reći šta si čuo i objasniti koliko te to povredilo i da ne znaš kako da nastaviš dalje. Sigurna sam da će se osećati užasno jer je tada bila pijana, a pijani ljudi govore stvari koje nikad ne bi rekli trezni. Ali s kim god da te upoređuje, činjenica je kako vaš brak traje već 30 godina. Ako su svi ti bivši bili toliko dobri, zašto je izabrala tebe i bila s tobom sve ovo vreme? Oni su s razlogom bivši. Koji god bili njeni razlozi za to što je rekla, ne možeš krenuti dalje dok to ne raščistite. Ona mora znati koliko te povredila, a ti njoj moraš dati šansu da objasni i ispriča se što te povredila i osramotila. Ovo bi očigledno moglo uticati na tvoje samopouzdanje u krevetu, a ako misliš da ne možeš nastaviti sa seksom, bilo bi dobro da posetiš seksualnog terapeuta.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track